پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ خرداد ۱۳۸۹، ۲۰:۰۶

تبلیغات اسلامی قم دستگاه برتر در زمینه مبارزه با مواد مخدر شد

تبلیغات اسلامی قم دستگاه برتر در زمینه مبارزه با مواد مخدر شد

قم - خبرگزاری مهر: بر اساس ارزیابیهای انجام شده، سازمان تبلیغات اسلامی قم به عنوان دستگاه برتر در زمینه مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته در قم معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، در همین زمینه استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم با صدور تقدیرنامهای از تلاشهای حجتالاسلام اسکندری تشکر کرد.

در لوح سپاس حجتالاسلام محمدحسین موسیپور آمده است: با حمد و سپاس ذات اقدس حق که لطف و عنایت حضرتش منشأ توفیقات و قدرت بیوصف او سرمایه بندگان و مجاهدان فی سبیلالله است، اکنون که بر اساس ارزیابی انجام شده در سال 88 سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان دستگاه برتر در امر خطیر مبارزه با مواد مخدر در استان شناخته شده است بدین وسیله از تلاشها و زحمات بیدریغ جنابعالی و همه عزیزانی که در این جهاد مقدس یاریتان نمودند تقدیر و تشکر مینمایم.

در قسمت دیگر این لوح سپاس آمده است: امید است این خدمات مرضی حق تعالی قرار گرفته و در سال جاری که به عنوان سال «همت مضاعف، کار مضاعف» نامگذاری گردیده، ضمن بهرهگیری بیشتر از توان و استعدادهای موجود شاهد کنترل و مهار این بلای خانمانسوز در استان باشیم.

از خداوند سبحان توفیق روزافزون جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی مسئلت مینمایم.

لازم به ذکر است حجتالاسلام والمسلمین اسکندری برگزاری جلسات مشاوره با حضور خانوادههای انجمن معتادین، برگزاری گفتمانهای دینی با موضوع بررسی آسیبهای اجتماعی و ارائه راهکارهای مناسب، برگزاری جلسات مختلف برای تشریح تبعات و پیامدهای معضل اعتیاد برای جوانان شرکتکننده در طرح اوقات فراغت با حضور کارشناسان خبره مبارزه با مواد مخدر، توجیه ائمه جماعات استان در خصوص تبیین پیامدهای سوء مصرف مواد مخدر، توجیه روحانیون مستقر در خصوص تبیین ارزشهای اسلامی برای جلوگیری از ورود جوانان به آسیبهای اجتماعی، برگزاری نمایشگاه مواد مخدر، برگزاری طرح سلامت در بین پایگاههای فرهنگی بانوان استان با حضور گسترده خانوادهها و... را از جمله فعالیتهای انجام شده توسط سازمان تبلیغات اسلامی قم در راستای مبارزه با مواد مخدر برشمرد.
 

کد خبر 1101607

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha