پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ خرداد ۱۳۸۹، ۸:۵۲

نماینده ایران در ژنو:

اقدام جدی و فوری جامعه بین الملل برای خلع سلاح ضروری است

اقدام جدی و فوری جامعه بین الملل برای خلع سلاح ضروری است

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی در ژنو خواستار آن شد که جامعه بین المللی اقدام جدی و فوری در زمینه خلع سلاح جهانی به عمل آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر سید محمدرضا سجادی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران  روزسه شنبه در نشست کنفرانس خلع سلاح ژنو گفت: بزرگترین خطری که امروز جهان را تهدید می کند وجود زرادخانه های هسته ای است که چند کشور خاص در اختیار دارند.

سجادی افزود : جای تاسف است که بعداز گذشت حدود دو دهه از پایان یافتن جنگ سرد سایه جنگ سرد و میراث شوم ان همچنان بر جامعه بین المللی سنگینی می کند. انبوه سلاح های هسته ای در زرادخانه های تعداد محدودی از کشورها باقی مانده اند و دکترین نظامی مبتنی بر کاربرد سلاح هسته ای روزآمد می گردند.

وی تهدید به استفاده از سلاح هسته ای بویژه علیه کشورهای غیر هسته ای را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت: جهان نمی تواند تا ابد منتظر بماند که ایا کشورهای هسته ای تمایل به امحای سلاح های هسته ای خود پیدا می کنند یا خیر بنابراین ضرورت دارد تا جامعه بین المللی اقدام جدی و فوری در این زمینه به عمل آورد.
 
سجادی اضافه کرد: در راستای سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر نابودی همه سلاح های هسته ای، ایران درکنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای در نیویورک به همراه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد طرحی را برای تعیین جدول زمانی خلع سلاح هسته ای ارائه کرد که به موجب ان همه سلاح های هسته ای باید تا سال 2025 نابود و کنوانسیون ممنوعیت سلاح های هسته ای تدوین می شد.
 
وی با ابراز تاسف از اینکه کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای نتوانست انتظارات جامعه بین المللی را در این زمینه برآورده کند، گفت: کنفرانس خلع سلاح نباید در این زمینه بی تفاوت بماند و ما با تمام توانمان برای تحقق بخشیدن به خلع سلاح هسته ای تلاش خواهیم کرد.
 
سفیر ایران در ژنو با بیان اینکه ازکنفرانس خلع سلاح خواست با تعیین کمیته ای ویژه مذاکرات خود را در مورد خلع سلاح هسته ای آغاز کند، افزود : معاهده ممنوعیت مواد شکافت پذیر قابل استفاده در سلاح هسته ای باید ذخایر موجود مواد شکافت پذیر را شامل گردد که تنها در این صورت این معاهده معنی دار خواهد بود.
 
یادآوری می گردد که کشورهای هسته ای با تسری دامنه معاهده احتمالی ممنوعیت مواد شکافت پذیر قابل استفاده در سلاح هسته ای به ذخایر موجود، مخالفند.
 
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی همچنین با تاکید بر اینکه فضای ماورای جو میراث مشترک همه بشراست گفت: فضای ماورای جو باید از هر گونه رقابت نظامی دور نگه داشته شود، هیچ کشوری نباید در پی استقرار سلاح در فضا بر آید ، هر گونه استقرار سلاح در فضا تهدیدی برای همگان خواهد بود .
 
وی افزود : استفاده از فضا باید منحصرا برای اهداف صلح امیز و با روحیه همکاری صورت پذیرد.
 
در این جلسه سلسو آموریم وزیر خارجه برزیل نیز سخنرانی کرد و با اشاره به بیانیه تهران ان را موفقیتی در زمینه دیپلماسی برای پرداختن به موضوعات بین المللی توصیف کرد.
 
آموریم گفت: این بیانیه در مسیری صادر شد تا هم جمهوری اسلامی بتواند از حقوق مشروع هسته ای خود بهره مند شود و هم اینکه اطمینان بین المللی پیرامون موضوع هسته ای جمهوری اسلامی ایران به دست آید.
 
برزیل در حال حاضر ریاست کنفرانس خلع سلاح را بر عهده دارد.
کد خبر 1101680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha