پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ خرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۲۹

1000 نقطه روستایی کشور مجهز به تجهزات ورزشی می شوند

1000 نقطه روستایی کشور مجهز به تجهزات ورزشی می شوند

ارومیه - خبرگزاری مهر: رئیس فدراسیون روستایی و عشایری کشور گفت: برای اولین بار در سطح کشور، امسال هزار نقطه روستایی به تجهیزات ورزشی مجهز می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، غلامرضا جعفری پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری افزود: این تجهیزات که با همکاری بانک کشاورزی تهیه و نصب می شوند شامل تجهیزات ورزشی در رشته تنیس هستند.

وی ادامه داد: امسال همچنین با نگرش جدی به ورزش بانوان در روستاها، المپیاد ورزشی نوجوانان دختر در کشور برگزار می شود.

جعفری در ادامه با اشاره به پتانسیل های بالای ورزش روستایی در آذربایجان غربی تاکید کرد: آذربایجان غربی استعداد و ظرفیت های بالایی در این زمینه دارد و توانایی میزبانی رقابتهای ورزش روستایی در این استان موجب نگرش جدید در این زمینه در آینده خواهد بود.

وی توسعه و ترویج بازی‌های بومی محلی و ورزش‌های سنتی در سال 89  از اولویت های فدراسیون ورزش های روستایی و عشایری عنوان کرد و گفت: مهمترین اولویت فدراسیون برنامه‌ریزی در جهت مشارکت جامعه روستایی و عشایری در راستای توانمندسازی و ارتقای سطح بهره‌وری جامعه مولد کشور است.

جعفری افزود: بیش از 560  واحد ورزش روستایی در سطح کشور در حال فعالیت هستند که بیش از 300 هزار نفر را بطور رسمی شامل می شوند.

وی بیان داشت: در سه سال منتهی به سال 87 به ترتیب آمار ورزشکاران سازمان یافته فدراسیون روستایی و عشایری به ترتیب10، 100 و 200 هزار نفر بوده است که این آمار در سال 88 نزدیک به 300 هزار نفر بوده است که این تعداد ورزشکار در رشته‌های فوتبال، کشتی، والیبال، دوومیدانی، ورزش‌های رزمی و بازی‌های بومی و محلی فعالیت می‌کنند.

جشنواره ورزش های بومی و محلی آذربایجان غربی از روز پنج شنبه به مدت یک هفته در این استان برگزار می شود.

کد خبر 1101959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha