به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، حجت الاسلام سید موسی موسوی ظهر چهارشنبه در اولین یادواره شهدای روحانی استان کردستان اظهار داشت: شهدای روحانی محور و کانون بیداری در جوامع اسلامی به ویژه در کشورمان به شمار می روند که با روشنگری خود کشور و جامعه را به سوی آزادگی سوق می دهند.
وی ادامه داد: شهدای روحانی در کشور با روشنگری های خود در حساس ترین شرایط ممکن توانستند در مقابل دشمنان ایستادگی نموده و مردم را نسبت به آنچه که در جامعه می گذشت آگاه کردند و امروز نیز رسالت روحانیون برای مقابله با قتنه های دشمن و جنگ نرم بسیار مهمتر از دوران دفاع مقدس و هشت سال جنگ تحمیلی است.
نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه برای زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بهترین شیوه برای مقابله با جنگ نرم دشمن و توطئه های آنان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و پاسداشت ارزشهای اسلامی است.
حجت الاسلام موسوی با اشاره به رشادتهای شهدای روحانی در استان کردستان بیان داشت: شهدای روحانی در استان کردستان و در سالهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی در دو حوزه مقابله با دشمن بعثی و همچنین دشمنان داخلی به مبارزه پرداخته و در این راه نیز بیش از 51 روحانی استان کردستان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
وی افزود: روحانیون کردستان در شرایط بسیار حساس و مهم سالهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی و با حرکت در مسیر ولایت فقیه و توجه به رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) توانستند تمامی توطئه های پوج دشمنان در خصوص استان کردستان را نقش بر آب نمایند که البته در این راه جمعی از این عزیزان نیز شهید شدند.
نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان شهدای روحانی کردستان را مظلوم دانست و عنوان کرد: این شهیدان گرانقدر در عین مظلومیت خدماتی شایان را به نظام اسلامی ارزانی داشتند که برگزاری یادواره و مراسمهای این چنین برای پاسداشت نام و یاد این عزیزان امری لازم و ضروری است که باید مورد توجه و عنایت متولیان و مسئولان امر قرار گیرد.
اولین یادواره شهدای روحانی کردستان امروز چهارشنبه و با پیام رئیس جمهور و با حضور مسئولان استانی و کشوری در سنندج برگزار شد.
نظر شما