به گزارش خبرنگار مهر، حسن کامرانی فر که تنها نماینده فوتبال ایران در نوزدهمین دوره رقابتهای جام جهانی است، پس از آنکه در دیدار تیم های آرژانتین و نیجریه را به عنوان کمک داور ذخیره پشت سرگذاشت، در دیدار پنجشنبه شب فرانسه و مکزیک به عنوان کمک داور اول قضاوت کرد.
کامرانی فر در دقیقه 64 این دیدار و به هنگام به ثمر رسیدن گل تیم ملی مکزیک عملکرد خوبی داشت که باعث تمجید کارشناسان داوری فیفا شده است.
حسن کامرانی فر نفر سمت چپ کمک داور اول دیدار فرانسه - مکزیک
"تونی برایان" یکی از مسئولان کمیته داوران انگلیس در مورد این صحنه گفت: این کمک داور با هوش خود قضاوت خوبی داشت و آفساید را اعلام نکرد. او مطلوب و هوشیارانه صحنه را اداره کرد.
کارشناسان داوری کشورمان نیز عملکرد کامرانی فر در این دیدار را مطلوب ارزیابی کردند. محمد فنایی کمک داور دیدار فینال جام جهانی 1994 در این باره گفت: کامرانی فر عملکرد خوبی داشت اما اینکه در آینده کدام دیدارها را به وی و همکارانش بدهند، بستگی به عملکرد تیم داوری دارد.
دیدار تیم های ملی فوتبال فرانسه و مکزیک در گروه اول نوزدهمین دوره رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، پنجشنبه شب با پیروزی 2 بر صفر مکزیک به پایان رسید که کامرانی فر کمک داور اول این بازی بود و " الغمدی" داور عربستانی قضاوت آن را برعهده داشت.
نظر شما