پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ خرداد ۱۳۸۹، ۸:۵۶

معاون وزیر بهداشت به مهر خبر داد: انتشار نتایج نهایی کنکور دستیاری در 30 خرداد / ظرفیت پذیرش اعلام شد

معاون وزیر بهداشت به مهر خبر داد: انتشار نتایج نهایی کنکور دستیاری در 30 خرداد / ظرفیت پذیرش اعلام شد

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره زمان دقیق اعلام نتایج آزمون دستیاری گفت: بررسی نهایی برای اعلام نتایج سی و هفتمین دوره آزمون دستیاری به پایان رسیده و نتایج نهایی روز یکشنبه 30 خرداد اعلام می شود.

دکتر محمدعلی محققی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ظرفیت نهایی نسبت به دوره گذشته 25 درصد افزایش یافته است و در نهایت اسامی دو هزار و 400 نفر اعلام می شود.
 
محققی با اشاره به نحوه اعمال سهمیه ها در آزمون دستیاری تاکید کرد: سهمیه های آزمون دستیاری همانند روالی که در زمان انتخاب رشته و ثبت نام بوده انجام می گیرد و سهمیه هایی که بر اساس قانون مجلس در سال جاری تغییر یافته اند از دوره سی و هشتم آزمون دستیاری اعمال می شود.
 
به گزارش مهر، سی و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی صبح پنجشنبه 29 بهمن ماه 88 با حضور 16 هزار و 648 داوطلب در 34 حوزه امتحانی و 25 رشته تخصصی برگزار شد. آزمون از سوی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به دلیل لو رفتن سئوالات ابطال و آزمون مجدد 13 اسفند برگزار شد.

آزمون مجدد نیز پس از اعلام نتایج با اعتراض برخی داوطلبان روبرو شد به طوری که شاهرخ رامین عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری اعتراضات داوطلبان آزمون دستیاری سال 88 به مهر گفت: با وزارت بهداشت توافق شد تا زمان بررسی کامل و تحلیل آماری نمرات و رتبه های دستیاری نتایج آزمون دوره سی و هفتم اعلام نشود.

پیش از این دکتر شاهرخ رامین در گفتگو با مهر از بررسی نهایی مجلس در مورد آزمون دستیاری 88 خبر داد و گفت: این بررسی به پایان رسیده است و وزارت بهداشت می تواند نتایج را اعلام کند.

کد خبر 1103719

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha