پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ خرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۲۱

کبگانیان در گفتگو با مهر:

واکنش به مصوبه مجلس درباره دانشگاه آزاد/ نمایندگان عضوشورا پاسخگوباشند

واکنش به مصوبه مجلس درباره دانشگاه آزاد/ نمایندگان عضوشورا پاسخگوباشند

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در واکنش به مصوبات امروز مجلس شورای اسلامی در خصوص لغو اساسنامه مصوب شورای عالی درباره دانشگاه آزاد گفت: نمایندگان مجلسی که عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز هستند باید در این زمینه پاسخگو باشند.

منصور کبگانیان پس از مصوبات مجلس درباره دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود:همیشه بین مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی روال این بود که مجلس به مواردی که شورا به آن وارد شده بود وارد نمی شد و شورا نیز به مواردی که مجلس به آن می پرداخت ورود نمی کرد.

وی اظهار داشت: اما اکنون این سئوال مطرح است که علیرغم اینکه موضوع دانشگاهها و مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی چندی است در شورا مطرح است چرا مجلس به این موضوع ورود پیدا کرده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از این رو این موضوع در جلسه این هفته شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح و روسای برخی کمیسیون های مجلس که در شورا عضویت دارند باید در این زمینه پاسخگو باشند.

کبگانیان صبح امروز پیش از مصوبات مجلس نیز در روند تصویب اساسنامه جدید دانشگاه آزاد به مهر گفت: اساسنامه قدیمی دانشگاه آزاد مدتها بود که به روز نشده و قدیمی بود و بر اساس قوانین باید بازنگری می شد از این رو ما مدتی به هیئت موسس دانشگاه آزاد فرصت دادیم تا پیشنهادات خود را در خصوص اصلاح اساسنامه به شورا ارائه دهد.

کبگانیان گفت: این موضوع بارها به صورت کتبی و شفاهی به دانشگاه آزاد اعلام شد اما در نهایت به دلیل تأخیر غیرمنطقی هیئت موسس، شورا دست به کار شد.

وی اظهار داشت: افرادی که به قانون و شرع مسلط هستند می دانند که دست شورای عالی انقلاب فرهنگی باز است و نمی تواند منتظر یک موسسه یا دانشگاهی باشد که خودش آن را تأسیس کرده است.

به گزارش مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه در بررسی جزئیات طرح حمایت از تاسیس و تقویت موسسات و مراکز آموزش عالی غیر دولتی و بر اساس ماده واحده این طرح مقرر کردند اساسنامه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی غیر دولتی به پیشنهاد هیئت موسس و حسب مورد به تصویب شورای گسترش وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و یا بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تایید شورای انقلاب فرهنگی صورت خواهد گرفت.

بر اساس تبصره یک این ماده فرآیند اداری تصویب فوق در صورت آماده بودن مدارک نباید به بیش از 3 ماه به طول بینجامد.

بر اساس تبصره دو این ماده، اساسنامه اولیه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی غیر دولتی که فعالیت خود را با آن آغاز کرده و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است همچنان معتبر بوده و هرگونه تغییر در آن با پیشنهاد هیئت موسس و تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت خواهد گرفت. کلیه مصوبات وضع شده مغایر با این تبصره لغو می گردد.

بر اساس تبصره الحاقی به این ماده واحده مقرر شد وقف اموال آموزش عالی و غیر دولتی، غیر انتفاعی و سایر موسسات غیردولتی غیر آموزشی که هیئت موسس یا هیئت امنای آنها حق تصرف مالکانه نسبت به آن را دارند و تا تاریخ تصویب این قانون صیغه وقف آن جاری شده و در آینده جاری شود معتبر است. بر اساس این قانون نوع وقف در این بند از نوع وقف عام است.

کد خبر 1104087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha