پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ تیر ۱۳۸۹، ۱۷:۲۶

دیوید هیل:

آمریکا قادر به تاثیرگذاری بر روند تشکیل دولت عراق نیست

آمریکا قادر به تاثیرگذاری بر روند تشکیل دولت عراق نیست

سفیر واشنگتن در بغداد در اظهاراتی تامل برانگیز گفت که آمریکا توان تاثیرگذاری بر روند تشکیل دولت جدید عراق را ندارد و هرگز در این رابطه موفق نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی الجزیره، دیوید کریستوفر هیل اظهار داشت: آمریکا توان تاثیرگذاری بر روند تشکیل دولت جدید عراق را ندارد و سیاستمداران عراقی باید درباره تشکیل دولت با یکدیگر توافق کنند.

وی که در مرکز پژوهش های "چاتام هاوس" در لندن سخن می گفت، اظهار داشت: آمریکا در سال 2006 با وجود آنکه نقش بیشتری در عراق داشت در تشکیل دولت در این کشور دخالت نکرد و بنابراین اکنون نیز این کار را نخواهد کرد زیرا هرگز موفق نخواهد شد.

هیل با بیان این مطلب افزود: سیاستمداران عراقی علی رغم دشواری های بسیار در تشکیل دولت جدید موفق خواهند شد و ما تمامی تلاش خود را برای کمک به آنها به کار خواهیم گرفت زیرا ما نمی توانیم به آنها بگوییم چگونه دولت خویش را تشکیل دهند.

سفیر آمریکا در عراق گفت: واشنگتن به توافقنامه امنیتی خود با بغداد و خروج نظامیان آمریکایی طبق جدول زمانی معین پایبند است.

طبق توافقنامه امنیتی امضا شده میان بغداد و واشنگتن، نظامیان آمریکایی باید تا آگوست سال 2011 از عراق خارج شوند.

خاطرنشان می شود عراق از زمان برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور در هفتم مارس تاکنون نتوانسته است دولت جدید تشکیل دهد.

کد خبر 1105654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha