محمد حسن وهابی پس از برتری تیم مازندران در شیراز به خبرنگار مهر گفت: از چند سال گذشته هیئت پینگ پنگ مازندران توجه جدی به امر پشتوانه سازی تیم های رده های سنی پینگ پنگ این استان و شرکت ورزشکاران استان در مسابقات مختلف کشور کرده است.

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت پینگ پنگ مازندران، نائب قهرمانی تیم پینگ پنگ نونهالان این استان در مسابقات قهرمانی کشور را دلیل پشتوانه سازی اصولی در این رشته دانست و گفت: استعدادهای پینگ پنگ مازندران در حال شکوفایی است.
وی با تاکید بر اینکه این هدف و استراتژی در پینگ پنگ مازندران با جدیت بیشتر ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: اکنون بانوان رده های مختلف پینگ پنگ مازندران همپای مردان این استان در حال رشد است.
رئیس هیئت پینگ پنگ مازندران به کسب نائب قهرمانی تیم نونهالان این استان در مسابقات قهرمانی کشور اشاره کرد وادامه داد: در پایان این رقابتها که با شرکت 30 تیم از سراسر کشور در شیراز برگزار شد، تیم مازندران در بخش تیمی این رقابتها با ترکیب محمد باباجانیان، امیرحسین رزاق نیا و حسین ولی نژاد با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم میزبان شد و در مکان دوم کشور قرار گرفت.
وهابی تصریح کرد: تیم مازندران در مراحل مقدماتی و پیش از دیدار پایانی با قدرت تیمهایی از گلستان، قم ، تهران ، خراسان جنوبی و کردستان را شکست داده بود.
وی خاطرنشان کرد: در مسابقات بخش انفرادی پینگ پنگ بازان نونهال مازندران بیشترین پیروزی را برابر حریفان خود داشتند.
کد خبر 1106755
نظر شما