پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ تیر ۱۳۸۹، ۱۲:۲۸

شریفی:

هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه ای در فدراسیون فوتبال تشکیل می‌شود

هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه ای در فدراسیون فوتبال تشکیل می‌شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: متاسفانه در مورد افرادی که در فوتبال حضور دارند شبهات و ادعاهای مختلفی مطرح می‌شود که دلیلی برای طرح آن وجود ندارد به همین دلیل به زودی در فدراسیون فوتبال هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای تشکیل می شود که به این ادعاها رسیدگی می کند.

مجتبی شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس، بیان کرد: برای اجرای بهتر منشور اخلاقی در فصل جدید هیئتی در فدراسیون تشکیل می‌شود که موضوعاتی را که مبتنی بر ادعا است را بررسی می کند و قرار شده است تصمیمات و رای صادره کمیته انضباطی فدراسیون بر اساس مدارکی که برای اثبات این ادعاها وجود دارد صادر شود.

وی اظهار داشت: با بررسی که در فاصله دو فصل لیگ یک انجام خواهد شد اسامی تیم های بدهکار که باید تعلیق بشوند را مشخص و اعلام می‌کنیم تا در هنگام برگزاری مسابقات در برنامه بازی‌ها اخلال به وجود نیاورد.

تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان هیچ مدرکی ارائه نداده است 

شریفی در مورد رای کمیته انضباطی در رابطه با بازی آلومینیوم هرمزگان و نفت تهران که در زمین نفت تهران برگزار شد و به دلیل نبود نیروی انتظامی و هجوم تماشاگران به زمین بازی در دقایق آخر نیمه تمام ماند، گفت: رای صادر شده از سوی کمیته انضباطی مبتنی بر گزارش ناظر بازی و مدارکی است که وجود دارد که پس از بررسی آنان رای صادر می شود و در مورد این بازی هم مسئولان تیم آلومینیوم هرمزگان هیچ مدرکی ارائه نداده اند که نشان دهد تیم آنان مرتکب تخلف نشده است.

وی افزود: فیلم‌هایی که از این بازی به دست ما رسیده نشان دهنده تخلف تیم آلومینیوم هرمزگان و همچنین تماشاگران این تیم است و ما هم براساس آن همان نتیجه بازی که برد تیم نفت بود را تایید کردیم.

شریفی ادامه داد: تیم نفت تهران هم مکلف شده که از این پس مسابقاتش را در زمینی برگزار کند که نیروی انتظامی در آن حضور دارد و امنیت آن را تامین می‌کند.

پرونده علی دایی و فدارسیون فوتبال در کمیته استیناف بررسی می شود

وی در مورد شکایت علی دایی از فدراسیون فوتبال عنوان کرد: هم آقای دایی به این رای اعتراض کرده و خواستار کل قرارداد شده و هم آقای کفاشیان خواستار توجه به ماهیت قرار داد متمم شده‌اند که این امور باید در کمیته استیناف بررسی شود.

شریفی افزود: رای صادر شده از سوی کمیته انضباطی براساس عدل و مدارک موجود بوده است.

کد خبر 1107283

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha