به گزارش خبرنگار مهر در همدان، پرویز ابراهیمی صبح چهارشنبه دربازدید از کلاسهای تابستانی همدان اظهار داشت: این برنامه ها در 32 فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و مذهبی برای غنیسازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه در مراکز فرهنگی کانون مربیان آموزشدیده برنامههای فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و مذهبی بسیار خوبی برای غنیسازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان برگزار می کنند، اظهار داشت: در حال حاضر 27 درصد از کودکان و نوجوانان همدانی تحت پوشش برنامه های این مرکز هستند.
ابراهیمی قصهگویی، شعرخوانی، معرفی و نقد و بررسی کتاب، نمایش خلاق، بازی و سرگرمی، پرورش خلاقیت، روانخوانی، فعالیت های ادبی، مذهبی، قرآن، احکام و برگزاری جشنهای مختلف را از برنامه های این مرکز در ایام تابستان امسال عنوان کرد.
نظر شما