قدرت الله تقویان در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج افزود: هم اکنون بخش هایی از استانهای جنوبی کشور از جمله خوزستان، بوشهر و هرمزگان از آب موجود در کهگیلویه و بویراحمد در بخشهای شرب و کشاورزی استفاده می کنند.
وی حداکثر ظرفیت تامین آب از منابع سطحی و زیرزمینی در این استان را بالغ بر 34 میلیون و 495 هزار متر مکعب در سال عنوان کرد و بیان داشت: بر اساس نیاز مردم تنها دو میلیون و 345 هزار و 656 متر مکعب آب تولید و به شبکه های آبرسانی منتقل می شود.
تقویان یادآور شد: هم اکنون بیش از 370 هزار نفر در 12 شهر و 77 روستای اقماری استان در قالب 78 هزار و 913 انشعاب آب تحت پوشش خدمات این شرکت هستند و آب مورد نیاز این تعداد شهر و روستا از طریق 44 حلقه چاه عمیق و چهار دهنه چشمه تامین می شود.
وی نسبت به مصرف بی رویه آب در استان هشدار داد و گفت: در چند سال اخیر مشکلاتی از جمله خشکسالی موجب کاهش ذخیره سدها و همچنین افت سفره های آب زیرزمینی شده است براین اساس صرفه جویی تنها راه برای گذشتن از مشکلات کنونی و آینده در زمینه آب شرب استان است.
تقویان بیان کرد: در صورت عدم صرفه جویی مردم در زمینه مصرف آب، مشکلاتی در زمینه تامین و توزیع آب در آینده بوجود می آید.
این مسئول از تخصیص 600 میلیارد ریال برای تصفیه خانه های آب این استان طی سه سال آینده خبر داد و اظهار داشت: همچنین هرساله 10 میلیارد ریال برای تعمیر تاسیسات آبرسانی پیش بینی شده است.
نظر شما