پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ تیر ۱۳۸۹، ۱۳:۴۷

علی احمدی در گفتگو با مهر:

پیشنهادی برای ریاست دانشگاه آزاد ندارم/ مشغول طراحی سئوال هستم!

پیشنهادی برای ریاست دانشگاه آزاد ندارم/ مشغول طراحی سئوال هستم!

وزیر آموزش و پرورش دولت نهم در مورد طرح نام وی به عنوان یکی از گزینه های احتمالی ریاست دانشگاه آزاد گفت: بنده این موضوع را الان می شنوم و تا به امروز کسی چنین پیشنهادی به من نداده است.

علیرضا علی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: من را چه به این حرفها. ما یک گوشه ای مشغول کار علمی خودمان هستیم و کسی هم کاری به کار ما ندارد اما فرهاد دانشجو عضو هئیت امنا است و می داند چه چیزی به صلاح است ولی تاکنون من چیزی در این باره نشنیده ام.

وزیر سابق آموزش و پرورش در پاسخ به این سئوال که در صورت پیشنهاد تصدی این پست را می پذیرید؟ گفت: مطمئن باشید کسی این پیشنهاد را به من نمی کند.

علی احمدی ادامه داد: همین الان مشغول طراحی سئوال امتحانی هستم. به نظرم کار علمی دردسر کمتری دارد و برای رشد انسان بهتر است.

دکتر فرهاد دانشجو در گفتگو با مهر طرح نام سه وزیر دولت نهم از جمله دکتر علیرضا علی احمدی را به عنوان گزینه های پیش رو برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرده بود.

کد خبر 1109669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha