محمد کرمی راد در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره پیشنهادهای ایران در اجلاس سوریه که از سوی علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی مطرح شد، اظهارداشت: به نظر می رسد جهان اسلام بایستی یک بار برای همیشه به خودش بیاید و ریشه اسرائیل را بر کند.
وی افزود: الان بهترین فرصت است که مسلمانان و حتی آزادیخواهان غیرمسلمان با ارسال کاروان های آزدایبخش محاصره غزه را در هم بشکنند.
کرمی راد با بیان اینکه کشورهای مسلمان و آزادیخواهان باید با شکستن انحصار رسانه ای افکار عمومی را از جنایات رژیم صهیونیستی و وضعیت مردم مظلوم فلسطین آگاه سازند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون همواره طرفدار مردم مظلوم فلسطین بوده است و امام(ره) و رهبر انقلاب همواره بر مسئله فلسطین و لزوم توجه به آن تاکید کرده اند.
وی ادامه داد: آنچه شرط عقل است این است که آواره های فلسطینی به کشورشان بازگردند و حق انتخاب دولت و مجلس داشته باشند، پیشنهادهای اخیر جمهوری اسلامی ایران هم که اخیرا مطرح شده، می تواند در این مسیر نقشه راه باشد.
عضو فراکسیون حمایت از انتفاضه مردم فلسطین در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری رفراندوم عمومی، آزاد گذاشتن بیت المقدس برای مسلمانان و در نهایت پایان دادن به عمر رژیم صهیونیستی اهدافی است که دور از دسترس نیست.
نظر شما