پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ تیر ۱۳۸۹، ۱۱:۱۵

در گفتگو با مهر عنوان شد:

مراجع قضایی و امنیتی آتش سوزی جنگلهای غرب کشور را پیگیری می کنند

مراجع قضایی و امنیتی آتش سوزی جنگلهای غرب کشور را پیگیری می کنند

معاون امور حفاظت سازمان جنگلهای کشور با تائید آتش سوزی مداوم در جنگلهای غرب کشور گفت: شایعات تایید نشده ای مبنی بر عمدی بودن آتش سوزی در جنگلهای مناطق کردنشین وجود دارد که با درخواست ما از سوی مراجع امنیتی و قضایی در دست پیگیری است.

محمد تقی عموزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه مراجع قانونی صحت این شایعات را هنوز تائید نکرده اند افزود: امسال به دلیل بارندگی زیاد رشد علفزارها و پوشش گیاهی در مناطق غرب و رشته کوه زاگرس زیاد بوده و با کوچکترین عامل محرکی شعله ور می شوند. همچنین بسیاری از آتش سوزیها در این مناطق با آتش سوزی در مزارع، انداختن سیگار و گاهی شدت آفتاب و خشک شدن گیاهان گسترده تر می شود.

این مقام مسئول در سازمان جنگلهای کل کشور تاکید کرد: مسئله گروهکها سالهاست جنگلها و مراتع مناطق غرب کشور را متاثر کرده است و اتفاقا اکنون در اذهان عمومی حرف و حدیثهایی مبنی بر آتش سوزی عمدی وجود دارد که ما طبق وظیفه به دستگاههای نظارتی اطلاع داده ایم که این شایعات بررسی شوند تا واقعیت روشن شود که البته هنوز در این زمینه اظهار نظری نشده است.

وی اضافه کرد: نمی توان صدرصد این شایعات را رد کرد و یا تائید کرد اما آنچه مسلم است بیشترین آتش سوزی ناشی از بی احتیاطی رهگذران، گردشگران، کشاورزان و مردم عادی است.

عموزاده با اشاره به مباحث حفاظتی برای مقابله با آتش سوزی در جنگلهای کشور گفت: با بکارگیری شیوه ای به نام "آتش بر" جلوی گسترش آتش را می گیریم. در این روش خندقی چند متری حفر و جلوی گسترش و نفوذ آتش به مناطق دیگر گرفته می شود.

معاون امور حفاظت سازمان جنگلهای کشور تاکید کرد: امسال به نسبت سال قبل 10 تا 15 درصد افزایش آتش سوزی داشتیم که این حوادث در مناطق جنگلی استان کردستان بیشتر از دیگر مناطق دیگر کشور بوده است. 

کد خبر 1112000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha