پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ تیر ۱۳۸۹، ۱۷:۵۶

سه کارگاه آموزشی رسانه های دیجیتال در شیراز راه اندازی شد

سه کارگاه آموزشی رسانه های دیجیتال در شیراز راه اندازی شد

شیراز - خبرگزاری مهر: سه کارگاه آموزشی حوزه رسانه های دیجیتال در مجتمع رسانه های دیجیتال حضرت زهرا (س) شیراز راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مدیر مرکز رسانه های دیجیتال حضرت زهرا (س) بعد از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه این کارگاه ها در سه بخش اینترنت، نرم افزار و خانواده پیش بینی شده، توضیح داد: در راستای آموزش جوانان، نوجوانان و خانواده های شهر شیراز و استفاده بهینه از اوقات فراغت خانواده ها به ویژه در فصل تابستان، کارگاه های آموزشی مجتمع رسانه های دیجیتال حضرت زهرا (س) آماده ثبت نام علاقه مندان است.

نیما زارع افزود: با توجه به استعدادهای موجود در سطح استان فارس و شهر شیراز و با هدف جهت دهی به این توانمندی ها و بکارگیری نیروهای آموزش دیده پس از کارگاه های آموزشی، مجتمع تمام توان خود را در برپایی هر چه بهتر این کارگاه ها به کار گرفته است.

وی با اشاره به بخش اینترنت این کارگاه ها نیز گفت: در جهت آشنایی با فضای کامپیوتر و اینترنت کارگاه اینترنت پاک همراه با برنامه های ویژه در این زمینه برپا می شود.

این کارگاه ها بین پنج تا 10 جلسه  صبح و بعدازظهر در مجتمع رسانه های دیجیتال حضرت زهرا (س) برگزار خواهد شد. 

کد خبر 1112041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha