پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ تیر ۱۳۸۹، ۱۰:۳۳

222 هزار نفر از جمعیت سمنان را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر سازمان جوانان استان سمنان گفت: 222 هزار نفر از جمعیت استان سمنان را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، محمد ناظری صبح دوشنبه در حاشیه برگزاری نشست ستاد ساماندهی اوقات فراغت استان سمنان به خبرنگار مهر گفت: از تعداد جمعیت جوانان و نوجوانان استان سمنان 51.9 درصد را پسران تشکیلی می دهند.

وی با اشاره به تشکیل بانک نخبگان جوان در استان سمنان گفت: تاکون بیش از 700 جوان سمنانی در بانک نخبگان جوان در استان سمنان ثبت نام کرده اند.

ناظری با بیان اینکه برای اولین بار امسال بنرهای متحد الشکل پایگاه های اوقات فراغت دستگاه ها در پایگاه های اوقات فراغت نصب شده است، گفت: کیفی کردن برنامه ها در سال جاری از اولویت های کاری این سازمان بود.

وی با تاکید بر نظارت و ارزیابی برنامه ها در حین، اجرا و مرحله پایانی برنامه های اوقات فراغت از گشایش نمایشگاه و جشنواره اوقات فراغت جوانان در سمنان خبر داد.

ناظری ادامه داد: این نمایشگاه با هدف و رویکرد اطلاع رسانی در خصوص برنامه های اوقاف فراغت جوانان و خدمات و برنامه های دستگاه های دولتی و غیر دولتی برپا شده است.

مدیر سازمان جوانان استان سمنان یاد آور شد: در این نمایشگاه بیش از 22 سازمان دولتی و غیردولتی مشارکت دارند.

وی از مسئولان دستگاه های فرهنگی خواست تا اطلاعات برنامه ها و شرکت کنندگان خود را در سامانه اطلاعاتی پایگاه های اوقات فراغت استان به منظور پیشگیری از تداخل آمار شرکت کنندگان وارد کنند. 

کد خبر 1112325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha