به گزارش خبرگزاری مهر، محمد شهرابی افزود: 44 هزار میلیارد ریال از این اعتبارات در قالب تسهیلات ارزی و ریالی توسط بانک عامل و مابقی اعتبارات توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی تامین اعتبار خواهد شد.
مسئول پیگیری طرح آمایش افزود: بیش از 30 درصد ازمجموع این طرحها به عقد قرارد تبدیل و عملیات اجرایی آنها نیز آغاز شده است.
وی سهم مشارکت بخش خصوصی را در اجرای این طرحها به طور متوسط 45 درصد ذکر کرد و گفت:این میزان مشارکت قابل توجه، امید به تحقق اهداف طرح آمایش صنعت و معدن را افزایش داده است.
شهرابی گفت: به منظور تسریع در بررسی طرحهای ایجادی ،با ایجاد تغییراتی در فرآیند های بررسی این طرحها ،بدون آسیب به مباحث فنی و کارشناسی ،زمان تصویب و انعقاد قراردهای طرح آمایش صنعت و معدن به نصف کاهش خواهیم یافت.
وی استراتژی طرح آمایش صنعت و معدن را جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در ایجاد و راه اندازی طرح های هم راستا با سیاستهای کلی نظام مبنی بر کاهش تصدی گری دولت ذکر کرد و گفت: صنایع شیمیایی،صنایع غذایی،دارویی و مایشین سازی و خودرو به ترتیب بیشترین تقاضا را جهت سرمایه گذاری در بین طرحهای آمایش صنعت و معدن به خود اختصاص دادند.
نظر شما