پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ تیر ۱۳۸۹، ۱۶:۴۰

کورش امامی فر سرپرست موسسه فرهنگی ورزشی برق شیراز شد

کورش امامی فر سرپرست موسسه فرهنگی ورزشی برق شیراز شد

شیراز - خبرگزاری مهر: کورش امامی فر به جای رسول فلاح به عنوان سرپرست موسسه فرهنگی ورزشی برق شیراز منصوب شد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، بر این اساس محمد رضا مشفقیان مدیر عامل برق منطقه ای استان فارس طی حکمی کورش امامی فر را به سمت سرپرست موسسه فرهنگی - ورزشی شیراز منصوب کرد.

وی در بخشی از این نامه ضمن تقدیر از رسول فلاح مدیر عامل سابق موسسه مذکور به خاطر تلاشها و همکاری ایشان در امر فعالیتهای ورزشی، موفقیت روز افزون امامی فر را در راستای ارائه خدمت به جامعه ورزشی از خداوند متعال خواستار شد.

امامی فر پیش از این مشاور حقوقی باشگاه و مسئول کانون هواداران بوده است.

سرپرست تیم برق شیراز نیز در این رابطه به خبرنگار مهر در شیراز گفت: دیروز شنیدیم که آقای امامی فر جانشین رسول فلاح شده اند.

عباس زارع در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوالی پیرامون وضعیت تیم برق شیراز و اتفاقاتی که طی چند مدت اخیر در این رابطه رخ داده است نیز بیان کرد: آقای فلاح برای تیم برق شیراز بسیار زحمت کشیدند و همواره طی این ماه ها به دنبال مسائل مالی باشگاه برای تداوم تیم بودند.

وی با اشاره به اینکه دیگر تیمها چنین وضعیتی ندارند و بودجه هایشان مرتب به حسابهای تیمها واریز می شود، افزود: بعد از ایام عید پول به نسبت مناسبی به تیم تزریق شد اما ای کاش این اعتبارات را زودتر به تیم می دادند که تیم ضربه نخورد.

مدیر را در تنگناهای مالی نباید قرار داد

سرپرست تیم برق شیراز با اشاره به اینکه چنانچه یک مدیریت را نمی خواهند باید با قاطعیت این را اعلام کنند اما نباید مدیر عامل را در تنگنا قرار داد، افزود: اگر اعتبارات در زمانی تزریق می شد که تیم می توانست چند بازیکن خوب در اختیار بگیرد وضعیت به این صورت رقم نمی خورد.

وی در مورد وضعیت مالی تیم برق نیز بیان کرد: کل تعهدات کادر فنی و بازیکنان یک میلیارد و 700 میلیون تومان بود که تیم 500 میلیون نیز به کادر فنی و بازیکنان بدهکار است اما عده ای اعلام کردند اعتبارات تیم سه میلیارد تومان بوده که درست نیست.

زارع با تاکید بر اینکه ریشه بسیاری از مشکلات مسائل مالی است، افزود: اگر مسائل مالی در تیم برق حل می شد و یا اعتبارات مناسبی که ظرف چند ماه اخیر تزریق شد قبلا تزریق شده بود بسیاری از مشکلات برق قابل حل بود. 

کد خبر 1112796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha