پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ تیر ۱۳۸۹، ۱۸:۰۶

سال گذشته 379 هزار جلد کتاب در کرمان به چاپ رسید

سال گذشته 379 هزار جلد کتاب در کرمان به چاپ رسید

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان از انتشار 300 هزار جلد کتاب طی سال گذشته در کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، احمد سعیدی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در کرمان اظهار داشت: سال گذشته 185 مجوز کتاب از سوی این اداره کل صادر شد که این عناوین در شمارگان 379هزار جلد از سوی 22 ناشر استان به چاپ و انتشار رسیده است.

سعیدی تصریح کرد: طی سه ماهه اول سال جاری نیز حدود 50 مجوز کتاب صادر شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان افزود: در سال جاری همزمان با هفته کتاب در آبان ماه، هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان برپا خواهد شد و همراه با آن شانزدهمین دوره انتخاب کتاب سال استان به عنوان یکی از فعالیت های شاخص حوزه فرهنگ مکتوب در معرفی برگزیدگان اهل قلم و اندیشه استان برگزار می شود.

سعیدی گفت: چهارمین دوره مراسم جایزه گام اول ویژه نوقلمان با همکاری خانه کتاب در تهران در سطح کشوری برگزار می شود و فراخوان این برنامه در حال تهیه و تنظیم است و بزودی منتشر خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر در تمامی شهرستانهای استان انجمنهای ادبی شامل شعر و داستان تحت نظارت ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محل خود مشغول فعالیت هستند و در انجام اقدامات و جشنواره های فرهنگی ادبی به عنوان بازوی این اد اره کل حضور د ارند.

وی گفت: این اداره کل به عنوان یکی از اهداف مهم خود سعی دارد تا با شناسایی و ساماندهی هر چه بیشتر انجمنها از جمله با برگزاری نشستها و کلاسهای آموزشی و دعوت از اساتید بر عمق فعالیتهای این انجمنها افزوده شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: از اهل فکر و اندیشه و قلم انتظار است در هنگامه تهدیدات نرم دشمنان انقلاب اسلامی که قلم یکی از مهمترین سلاح مورد استفاده آنان می باشد به رسالت تاریخی خویش و به حفظ جایگاه قلم توجه ویژه داشته باشند و در دفاع از منابع ملی، اصول، اعتقادات، مبانی ارزشی، ولایت اهل بیت (ع) و حریم امام راحل عظیم الشأن و خلف صالح ایشان امام خامنه ای به رسالت خویش عمل نمایند.
کد خبر 1113473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha