پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ تیر ۱۳۸۹، ۱۸:۴۶

سجاد معین:

تشکیل خوشه های صادراتی بخشی از معضل بیکاری را مرتفع می کند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد با تشریح مزایای ایجاد خوشه های صادراتی، گفت: تشکیل خوشه های صادراتی موجب رفع بخشی از معضل بیکاری در این استان می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در شهرستان بروجرد، سجاد معین بعد از ظهر سه شنبه در اولین نشست ساماندهی طرح خوشه های صادراتی محصولات کشاورزی در سخنانی اظهار داشت: یکی از سیاست های کلان اقتصادی در کشور حرکت به سمت تولید محصولات کشاورزی با کیفیت بالا است.

وی تولید محصولات کشاورزی در انواع مختلف را زمینه ساز توسعه کشور دانست و بیان داشت: ما هر چقدر به سمت تقویت تولیدات بومی برویم توان ما در کسب درآمد ارزی و ریالی در این زمینه افزایش خواهد یافت.

معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد با اشاره به برنامه های کشور برای تحقق اصل 44 قانون اساسی، عنوان کرد: در این راستا باید تقویت بخش خصوصی و تعاونی به ویژه در حوزه کشاورزی در دستور کار قرار گیرد.

معین همچنین به معضل مهاجرت روستائیان به شهرها اشاره کرد و گفت: توسعه خوشه های صادراتی و ایجاد اشتغال و درآمد در روستاها می تواند انگیزه مهاجرت روستائیان را کاهش دهد.

وی با اشاره به تبعات مهاجرت در جامعه، بیان داشت: مهاجرت روستائیان علاوه بر اینکه تولید ما را در بخش کشاورزی و دامپروری تعطیل می کند از سوی دیگر موجب افزایش مشاغل کاذب و در برخی موارد رشد تخلفات در حاشیه شهرها می شود.

معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد توسعه خوشه های صادراتی را موجب رونق اقتصادی در روستاها دانست و خاطر نشان کرد: با وجود پتانسیل های زیادی که در حوزه کشاورزی شهرستان بروجرد وجود دارد ولی بسیاری از این پتانسیلها هنوز به فعلیت نرسیده است.

معین همچنین به مشکل بیکاری در لرستان و بروجرد اشاره کرد و یادآور شد: توسعه خوشه های صادراتی منجر به ایجاد فرصت های جدید اشتغال در این شهرستان خواهد شد.

کد خبر 1113540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha