به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، سید حسین حسینی محمدی بعد از ظهر چهارشنیه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: طی این مدت چهار میلیون و 907 هزار تن کالای غیرنفتی به انضمام میعانات گازی به ارزش دو میلیارد و 780 دلار به سایر کشورها صادر شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی و ارزشی رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه استان بوشهر در صادرات مواد غیرنفتی به انضمام میعانات گازی رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است، افزود: طی همین مدت با احتساب مواد پتروشیمی از طریق گمرکات و دفاتر استان بالغ برسه میلیون تن کالا به ارزش یک میلیاردو 615 میلیون دلار صادر شده است.
رئیس سازمان بازرگانی استان بوشهر اضافه کرد: از کل این صادرات انجام شده سهم گمرک بوشــهر 194 هزار تن به ارزش 92میلیون دلار و سهم دفاتر و گمرکات تابعه سه میلیون تن به ارزش بیش از یک میلیارد و 523 میلیون دلار بوده است.
حسینی محمدی گفت: صادرات کل استان بوشهر با احتساب مواد پتروشیمی در مجموع و در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی 34 و از نظر ارزشی 18 درصد رشد را نـشان می دهد .
رئیس سازمان بازرگانی صادرات بخش کشاورزی از طریق گمرک بوشهر را در سه ماهه اول سال جاری یک هزار و 992 تن کالای کشاورزی به ارزش سه میلیون و 331 هزار دلار شامل ماهی تازه و منجمد، تخمه، انواع کشمش، انواع انگور، سیب درختی و میوه و تره بار عنوان کرد.
وی گفت: در بخش صنعت نیز بالغ بر 187 میلیون 407 تن کالای صنعتی به ارزش 880 میلیون و 201 هزار و 556 دلار شامل سایر محصولات پتروشیمی، مصنوعات مسی و سیمان..... به سایر کشورها صادر شده است که از نظر وزن و ارزش به ترتیب 96 و 8 درصد از کل وزن و ارزش صادرات بوشهر را به خود اختصاص داده است.
دبیر کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی استام گفت: طی این مدت صادرات مواد معدنی بیش از چهار هزار تن کالا شامل نمک معدنی و دریایی و سایر محصولات معدنی و بیش از 55 تن صنایع دستی به ارزش 108 هزار و 893 دلار از استان صادر شده است.
نظر شما