پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ تیر ۱۳۸۹، ۱۵:۲۹

آذربایجان شرقی در مکانیزه کردن سیستم مالیاتی موفق بوده است

آذربایجان شرقی در مکانیزه کردن سیستم مالیاتی موفق بوده است

تبریز - خرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی گفت: به لحاظ اجرای سیستم الکترونیک در اداره کل امور مالیاتی استان موفق و مطلوب عمل کرده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، احمد علیرضا بیگی بعد از ظهر چهارشنبه در نشستی با مدیران مالیاتی کشور به مناسبت روز مالیات در استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه کشور ما در آستانه یک جراحی بزرگ اقتصادی قرار دارد یادآور شد: در جریان این جراحی بزرگ تلاش می شود منابع ما در اولویتها مصرف شده و این اولویتها موجب شکوفایی و پیشرفت کشور و همچنین دلگرمی آحاد مردم شود.

بیگی افزود: به هر میزان که بحث مالیات هدفمند و عادلانه اجرا شود، خواهیم توانست میزان مشارکت مردم را در تامین هزینه های زیر ساختی کشور بالا ببریم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به هدف دولت از اجرای طرح جامع مالیاتی، تعیین و اخذ مالیات براساس میزان درآمدهای مردم گفت: هدف این است که درآمدهای مالیاتی خود را جایگزین درآمدهای نفتی خود قرار دهیم.

وی تصریح کرد: برای اجرای طرح جامع مالیاتی به بهترین نحو ممکن هدفمندی یارانه ها مقدم بر هر طرح دیگری خواهد بود.

بیگی با تاکید بر ضرورت ایجاد فضای مناسب برای اجرای طرح تحول اقتصادی در کشور گفت: لازم است کارگزاران دولت تمامی وظایف خود را با هوشیاری و هوشمندی کامل انجام داده و زمینه موفقیت این عمل جراحی عظیم اقتصادی را فراهم آورند.

علیرضا بیگی افزود: ضروری است تا در مورد هدف طرح جامع مالیاتی بیشتر با مردم صحبت کرده و زمینه ای فراهم آوریم تا مردم آینده اقتصادی خود و کشور و همچنین اخذ نتیجه مطلوب را از این طرح به روشنی مشاهده کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: برای تحقق موفق این طرح علاوه بر مشارکت مردم نیازمند تصویب قوانین جامع در کشور هستیم که در بر گیرنده مصالح کشور باشد و در کنار این قوانین نیز یک سیستم اجرایی قوی و توانمند برای اجرای اهداف و برنامه های دولت باید ایجاد شود.

احمد علیرضا بیگی واردات بی رویه را مانع توسعه و گسترش علم و صنعت و کشاورزی کشور دانست و خاطر نشان کرد: تا زمانیکه اقتصاد کشور مبتنی بر درآمدهای نفتی و تکیه بر واردات باشد، واردات در بعد مصرفی به عنوان سم مهلک در پیشرفت جامعه تلقی می شود که موجب عدم پیشرفت و ترقی جامعه خواهد شد.

وی با تاکید بر جایگزینی شاخصه های الکترونیکی در کشور اظهار داشت: باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم که مالیات و اخذ مالیات در جهت تامین اعتبارات ملی و بهبود اوضاع اقتصادی کشور مصرف شود.

استاندار آذربایجان شرقی این ایام را فرصتی مناسب دانست تا رسالت مدیران مالیاتی برای مردم تشریح و بازگو شود و ادامه داد: مسئله نیروی انسانی در بحث مالیات و تربیت نیروی انسانی باید از ساختار سنتی عبور کرده و ساختار جدیدی براساس دانش روز جهان اتخاذ شود و موضوع مکانیزاسیون و اجرای سیستم الکترونیک نیز مورد توجه ویژه دست اندرکاران مالیاتی کشور قرار گیرد.

کد خبر 1114080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha