پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ تیر ۱۳۸۹، ۱۲:۳۴

درخواست زرداری از بخشهای مختلف چین برای سرمایه گذاری در پاکستان

درخواست زرداری از بخشهای مختلف چین برای سرمایه گذاری در پاکستان

رئیس جمهوری پاکستان در سفر به پکن مسئولان بخشهای مختلف چین را به سرمایه گذاری در طرحهای اقتصادی، صنعتی و عمرانی کشورش فراخواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی تایمز، "آصف علی زرداری" رئیس جمهوری پاکستان روز گذشته با شماری از مقامها، روسای شرکتها و مدیران بخشهای دفاعی، بانکداری، صنعتی و عمرانی چین دیدار و آنها را به مشارکت در طرحهای پاکستان دعوت کرد.

وی در این سفر همچنین یادداشتهای تفاهمی در زمینه های تجاری و امنیتی با مقامهای چینی امضا کرد. فرحت الله بابر سخنگوی زرداری در این رابطه گفت: رئیس جمهور در دیدار با تاجران از توافقهای پاکستان و چین در زمینه بازار آزاد و امنیت سرمایه گذاری در پاکستان سخن گفت.
 
بر این اساس، زرداری سرمایه گذاری در پاکستان را فرصتی استثنایی برای طرفهای چینی ارزیابی کرده و از آمادگی دولتش برای از میان برداشتن مشکلات و گسترش زمینه های همکاری با بخشهای مختلف چین خبر داده است.
 
رئیس جمهوری پاکستان از بخشهای عمرانی چین نیز برای مشارکت در طرحهای زیرساختی و عمرانی کشورش از جمله ساخت 12 سد جدید دعوت به عمل آورده است.دفتر رئیس جمهوری پاکستان پیش از این اعلام کرده بود که وی در ابتدای این سفر با تعدادی از بانکداران و تجار چینی دیدار کرده و با آنها در مورد راههای گسترش همکاریهای اقتصادی و جلب سرمایه گذاری خارجی در کشورش به گفتگو پرداخته است.
 
قرار است زرداری در سفرش به چین که تا روز یکشنبه به طول می انجامد، با شماری از مقامهای این کشور از جمله "ون جیابائو" نخست وزیر، رهبران سیاسی و نیز دیپلماتهای بلند پایه چینی دیدار کند.
 
 
کد خبر 1114383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha