علیرضا حق پرست در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: این بازیکن شیرازی که اصالتی بوشهری دارد سابقه حضور در جام جهانی با تیم ملی کشورمان دارد و از بازیکنان خوب و مستعد کشورمان محسوب می شود.
وی اظهار داشت: با توجه به این که این بازیکن در فصل گذشته در تیم برق شیراز بازی می کرده به عنوان سهیمه لیگ یکی شاهین محسوب می شود.
مسئول نقل و انتقالات تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: با اضافه شدن ستار زارع به شاهین تعداد بازیکنان جدید این تیم در فصل نقل و انتقالات به 9 بازیکن رسیده است.
حق پرست در خصوص قرعه کشی لیگ برتر نیز گفت: هر چند امسال همانند سال گذشته بازی های رفت در مقابل استقلال و پرسپولیس را باید در آزادی بازی کنیم اما از قرعه مناسبی برای اول فصل برخوردار هستیم.
وی با بیان این که بازی در مقابل هیچ تیمی آسان نیست، اظهار داشت: در اویل فصل در مقابل تیم هایی بازی خواهیم کرد که در سطح تیم خودمان هستند و با کمی دقت می توانیم امتیاز خوبی را کسب کنیم.
نظر شما