سرهنگ امیر الماسیان در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد در سخنانی اظهار داشت: ماموران اطلاعات و امنیت عمومی استان در مدت یاد شده توانستند 15 هزار و 26 لیتر و قوطی مشروبات الکلی ایرانی و خارجی را کشف و ضبط کنند.
وی تصریح کرد: این میزان کشف مشروبات الکلی در لرستان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 938 درصد افزایش کشفیات داشته است.
رئیس پلیس اطلاعات نیروی انتظامی لرستان همچنین از انهدام شش باند مشروبات الکلی در این استان خبر داد و یادآور شد: همچنین در این مدت دو هزار و 10 دستگاه تجهیزات ماهواره در این استان کشف شده است.
سرهنگ الماسیان با اشاره به رشد 805 درصدی کشف تجهیزات ماهواره ای، خاطر نشان کرد: انهدام پنج باند تجهیزات ماهواره ای و پاکسازی 75 تفرجگاه از دیگر اقدامات پلیس اطلاعات استان بوده است.
وی تصریح کرد: پاکسازی تفرجگاهها در سطح استان در مدت زمان یاد شده از رشد 177 درصدی برخوردار بوده است.
رئیس پلیس اطلاعات نیروی انتظامی لرستان یادآور شد: همچنین در سه ماهه نخست سالجاری نیز 66 هزار و 416 حلقه محصولات ضد فرهنگی کشف و ضبط شد که این میزان کشفیات در مقایسه با مدت مشابه سالقبل 66 درصد رشد را نشان می دهد.
نظر شما