علي موسوي مهاجم تيم فولاد خوزستان با بيان اين مطلب به خبرنگار"مهر" درباره ديدار فردا مقابل پرسپوليس افزود : ما اردوها و تمرينات آماده سازي خوبي را پشت سر گذاشتيم و از هر نظر براي رويارويي با پرسپوليس آماده ايم و مطمئن باشيد امتياز اين ديدار خانگي را به سادگي از دست نخواهيم داد .
موسوي با اشاره به وضعيت تيم فولاد اظهار داشت : تيم ما نسبت به فصل گذشته كمترين تغييرات را داشته و همين امر باعث شده نفرات تيم نسبت به يكديگر شناخت لازم را داشته باشند و با اضافه شدن ملي پوشان تيم ما با شرايطي ايده آل وارد مسابقات خواهد شد .
مهاجم تيم فولاد درمورد تيم پرسپوليس تصريح كرد : پرسپوليس تيم بزرگي است و از بازيكنان سرشناسي سود مي برد ولي در فوتبال اين بازيكنان با انگيزه هستند كه سرنوشت يك مسابقه را تعيين مي كنند و به نظر من تعداد اين بازيكنان در تيم فولاد بيشتر است .
موسوي درپايان گفت : فصل گذشته درآخرين مسابقه ليگ فولاد با گل من پرسپوليس را شكست داد و امسال هم تمام تلاشم را خواهم كرد تا عامل پيروزي بخش تيمم باشم . من راه گلزني به پرسپوليس را مي دانم و مي خواهم از همين هفته اول براي فولاد مهاجمي كارساز و گلزن باشم .
نظر شما