پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ تیر ۱۳۸۹، ۹:۴۷

برنامه‌های بزرگداشت آذریزدی تشریح شد/ رونمایی از سایت بنیاد و تمبر نویسنده فقید

برنامه‌های بزرگداشت آذریزدی تشریح شد/ رونمایی از سایت بنیاد و تمبر نویسنده فقید

مراسم نخستین سالگرد زنده‌یاد مهدی آذریزدی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، مسئولان محلی و نویسندگان با برنامه های ویژه در یزد برگزار می‌شود.

رضا بردستانی رئیس بنیاد مهدی آذریزدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: مراسم بزرگداشت مهدی آذریزدی روز یکشنبه 27 تیرماه در دو قسمت برگزار می‌شود.

به گفته وی در قسمت اول مهمانان از مقبره، نمایشگاه و کتابخانه آذریزدی دیدن می‌کنند و در قسمت دوم برنامه که در تالار فرهنگ یزد برگزار می‌شود، سخنرانان به ایراد صحبتهایشان می‌پردازند.
 
بردستانی درباره مهمانان این مراسم اظهار داشت: سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی‌اکبر اشعری رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، احمد نثاری رئیس موسسه انتشاراتی امیرکبیر و ناشر آثار آذریزدی، مصطفی رحماندوست نویسنده کتاب‌های کودک و نوجوان به همراه محمدرضا فلاح‌زاده استاندار و محمود عالیشوندی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد از جمله مهمانان حاضر در این مراسم هستند.
 
رئیس بنیاد مهدی آذریزدی همچنین به ارسال دعوتنامه به محمدرضا سرشار، هوشنگ مرادی‌کرمانی، آرمان آرین و عرفان نظر‌آهاری برای حضور این مراسم سخن گفت که البته هر یک بنا به دلایلی نمی‌توانند در مراسم حاضر شوند.
 
قرار است در این مراسم از سه طرح برتر فراخوان طراحی مقبره آذریزدی تقدیر شود و سایر طرح‌ها در قالب نمایشگاهی به نمایش گذاشته شود.
 
همچنین در مراسم نخستین سالمرگ آذریزدی از سایت اختصاصی بنیاد وی رونمایی می‌شود.
 
رونمایی از تمبر آذریزدی به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نیز رونمایی از دو کتاب  "شهید گمنام و پیرمرد قصه ‌گو" و "پسر شهرزاد" از دیگر برنامه‌های ویژه این مراسم است.
 
در این مراسم بافت سه تابلو فرش با چهره آذریزدی آغاز می‌شود که یکی از آنها به موزه آستان قدس رضوی، یکی دیگر به یونسکو و دیگری به مؤسسه هانس کریستین اندرسن اهدا می‌شود.
 
رئیس بنیاد مهدی آذریزدی بیان داشت که از طرف بنیاد همه مردم ایران به این مراسم دعوت هستند.
کد خبر 1116341

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha