پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ تیر ۱۳۸۹، ۸:۱۶

یک سوم از جمعیت کردستان بیمه تامین اجتماعی هستند

یک سوم از جمعیت کردستان بیمه تامین اجتماعی هستند

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل تامین اجتماعی استان کردستان از تحت پوشش قرار گرفتن حدود یک سوم از مردم این استان از خدمات تامین اجتماعی خبر داد.

محمد حسن حنیفی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج، اظهار داشت: با توجه به اجرایی کردن طرحها و سیاست های جدید کاری در طول چهار سال اخیر توسط دولت، هم اکنون حدود یک سوم از جمعیت استان کردستان تحت پوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.

وی ادامه داد: در حال حاضر 487 هزار و 916 نفر از جمعیت استان کردستان در حوزه های مختلف از خدمات بیمه تامین اجتماعی استفاده می کنند و امیدواریم که همچنان در سال جاری با توجه به سیاست های جدید کاری دولت و همچنین افزایش رغبت بیشتر مردم شاهد رشد این آمار در استان کردستان باشیم.

مدیر کل تامین اجتماعی استان کردستان شمار بیمه شدگان اصلی در این استان را 129 هزار نفر ذکر کرد و یادآور شد: در کنار این مهم دو هزار و 478 نفر نیز به عنوان مقرری بگیران و 13 هزار و 632 نفر مستمری بگیر نیز از خدمات مختلف تامین اجتماعی در استان کردستان استفاده می کنند.

حنیفی گفت: در کنار رشد شمار بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی در استان کردستان و با توجه به اجرایی طرحهای مختلف از جمله رانندگان حمل بار و مسافر درون شهری و برون شهری، قالیبافان، هنرمندان، بسجیان، روحانیان، خادمین مساجد، کارگران ساختمانی و کارفرمایان صنعتی شمار افراد بیمه شده در این استان افزایش پیدا کرده است.

وی در پایان گفت: تامین اجتماعی استان کردستان در حال حاضر با 11 شعبه در تمامی مراکز شهرستانی استان و یک کارگزاری رسمی بیش از 18 نوع خدمت را به افراد تحت پوشش خود ارائه می دهد.

کد خبر 1117664

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha