به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، جواد محمودی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه تا کنون 54 محله سکونتگاه غیرمجاز در ارومیه شناسایی شده، افزود: جهت توانمند سازی این سکونتگاه ها یک هزار و 200 میلیارد ریال سرمایه گذاری به همراه ارائه آموزش، بهداشت، بهسازی محیط و خدمات عمومی باید تامین شود.
وی با بیان اینکه ساخت و سازهای غیر فنی در سکونتگاه های غیر مجاز، سلامتی مردم را با حوادث غیر مترقبه از جمله زلزله مواجه کرده است، بیان داشت: تخلفات انبوه سازان و ساختمانی در ساخت و سازهای رسمی کمتر از غیر مجاز نیست.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی اظهار داشت: هم اکنون 80 درصد ساختمانهای ارومیه فاقد مشخصات فنی و اجرایی بوده و سلامتی 300 هزار نفر در ارومیه بوسیله ساخت وسازهای غیر مجاز و بدون مشخصات فنی در معرض خطر است.
وی با بیان اینکه امسال 70 میلیارد ریال اعتبار دولتی برای آغاز ساماندهی در سه سکونتگاه غیر رسمی کشتارگاه ، اسلام آباد و طرزیلو ارومیه صرف می شود، ادامه داد: همچنین جهت احداث تقاطع غیر همسطح ابوذر امسال از 180 میلیارد ریال اعتبار 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی اختصاص خواهد یافت.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ساماندهی ورودی شهر ارومیه از محور شهید کلانتری بعنوان مهمترین ورودی شهر و سپس ورودی جاده دریا از محور شهرک گلمان در سالجاری، خاطر نشان کرد: این طرح در راستای تقویت گردشگری شهرستان اجرا می شود.
محمودی ادامه داد: امسال صنوف و کاربری در محورهای ورودی شهر ارومیه هماهنگ با رویکرد توسعه شهر ساماندهی می شوند.
نظر شما