پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ تیر ۱۳۸۹، ۱۸:۰۰

هجدهمین شرکت خدمات زیارتی خراسان جنوبی به بهره برداری رسید

هجدهمین شرکت خدمات زیارتی خراسان جنوبی به بهره برداری رسید

بیرجند - خبرگزاری مهر: طی مراسمی با حضور مسئولان اجرایی استان، هجدهمین شرکت خدمات زیارتی خراسان جنوبی در بیرجند آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مدیر حج وزیارت خراسان جنوبی ظهر شنبه در مراسم افتتاح شرکت خدمات زیارتی فدک بیرجند، از وجود 700 کارگزار زیارتی در سطح استان خبر داد.

ابوالفضل نوفرستی با بیان اینکه دفتر خدمات زیارتی فدک بیرجند، هجدهمین دفتر زیارتی استان است، افزود: درصورت وجود شرایط لازم به زودی در شهرستان های سرایان، بشرویه، نهبندان، درمیان و سربیشه نیز که فاقد دفتر خدمات زیارتی هستند این دفاتر راه اندازی شود.

وی هدف از افتتاح دفاتر خدمات زیارتی را تکریم زائران دانست و تصریح کرد: در امتیازبندی دفاتر زیارتی شاخص های زیادی مد نظر بوده که در نهایت تمامی این آیتم و شاخص ها در راستای تکریم زائران و ارباب رجوع می باشد.

نوفرستی از اعزام بیش از چهار هزارنفر زائر به عمره مفرده تا پایان ماه مبارک رمضان از این استان خبر داد و گفت: همچنین بیش از یک هزار و 55 نفر از استان در قالب هفت کاروان به حج تمتع اعزام خواهند شد.

مدیر حج وزیارت خراسان جنوبی در پایان با بیان اینکه بحث پروازهای حج تمتع از طریق فرودگاه بیرجند به طور جد در حال پیگیری است، یادآور شد: در حال حاضر مشکلی در این راستا در سطح استان وجود نداشته و استاندار و سایر مسئولین اجرایی در حال پیگیری این مهم هستند.

کد خبر 1118152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha