پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ تیر ۱۳۸۹، ۱۲:۲۳

مدیرعامل توسعه نیشکر:

توان تولید 50 درصد شکر کشور را داریم/ پیش بینی تولید350 هزار تن شکر

توان تولید 50 درصد شکر کشور را داریم/ پیش بینی تولید350 هزار تن شکر

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: این شرکت با وجود تمامی موانع موجود در سر راه فعالیت خود توان تولید و تامین 50 درصد مصرف داخلی شکر ایران را دارد.

نسیم صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: این شرکت هم اکنون بزرگترین تولیدکننده شکر در ایران به شمار می آید که توان تامین 50 درصد شکر مورد نیاز کشور را دارد.

وی افزود: در صورتی که صنعت شکر در کشور حمایت شود و تنشهایی که بر سر راه تولید این محصول وجود دارد از بین برود می توان سودآوری شرکت را تامین کرد ضمن اینکه اگر واردات شکر در کشور کنترل و متعادل شود نرخ شکر نیز تثبیت خواهد شد.

صادقی در خصوص اولویت های اصلی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در آینده گفت: مبنای اصلی تمام فعالیتهای شرکت در آینده بر پایه تولید است. در این خصوص هم اکنون تمام مدیران واحدهای شرکت با همتی مضاعف تر از گذشته بطور دائمی در مزارع نیشکر حضور دارند.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تصریح کرد: تولیدات شرکت در  شش سال گذشته در هیچ زمانی مانند تولید حال حاضر نبوده است. هم اکنون رشد گیاه نیشکر 80 درصد بالاتر از میزان مشابه پارسال است.

وی اتمام طرح های نیمه تمام در شرکت را از دیگر برنامه های شرکت در آینده برشمرد و گفت: پروژه‌های نیمه‌تمام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی باید با همت مضاعف به بهره‌برداری برسد.

صادقی عدم تزریق مالی از سوی دولت را دلیل اصلی نیمه تمام ماندن برخی طرح ها برشمرد و گفت: در این خصوص بانک ها وظیفه خود را انجام داده اند اما دولت با تاخیر اقدام به پرداخت اعتبار می کند. ضمن اینکه هزینه های شرکت با افزایش نرخ تورم بالا می رود.

وی گفت: راه اندازی کارخانه دهخدا از دیگر برنامه های ماست که به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی توجه به اشتغال را از دیگر اولویت های شرکت عنوان کرد و گفت: هم اکنون 13 هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مشغول بکارند. 99 درصد این نیروها بومی هستند. حفظ اشتغال موجود و تبدیل به اشتغال مستمر از برنامه های مهم ماست که البته این میزان اشتغال با راه اندازی واحد دهخدا 10 درصد افزایش خواهد یافت.

صادقی با اشاره به تولیدات این شرکت گفت: در سال زراعی گذشته 160 هزار تن شکر در این شرکت تولید شده است که پیش بینی می کنیم با تمهیداتی که انجام شده است این میزان در سال جاری به 350هزار تن برسد. تعهد 3 ساله شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، رسیدن به تولید 700هزار تن شکر است.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تصریح کرد: شکر تولیدی در واحدهای امیرکبیر و دعبل خزاعی از بهترین کیفیت در کشور برخوردار است ولی مشکل اصلی ما در حال حاضر کمبود آب است که امیدواریم در تابستان این مشکل برطرف شود.
کد خبر 1119050

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha