پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ تیر ۱۳۸۹، ۱۷:۴۷

هان:

برنامه 25 ساله برای احیای دریاچه ارومیه تدوین می شود

برنامه 25 ساله برای احیای دریاچه ارومیه تدوین می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: نماینده مقیم سازمان علمی، آموزشی و فرهنگی ملل متحد گفت: برنامه 25 ساله برای احیای دریاچه ارومیه تدوین می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، چونلی هان بعد از ظهر سه شنبه در جلسه بررسی وضعیت دریاچه ارومیه که با حضور نماینده عمران سازمان ملل در ایران و در سالن شماره دو استانداری آذربایجان غربی تشکیل شد، اظهار داشت: در این راستا با توجه به اینکه شورایی برای احیای دریاچه ارومیه تشکیل شده است، امیدواریم برنامه های این شورا در کوتاهترین زمان ممکن ساماندهی شود.

وی با وجود اینکه برای اولین بار از دریاچه ارومیه بازدید می کنم تحت تاثیر قرار گرفته ایم و اقدامات انجام گرفته برای نجات دریاچه ارومیه رضایت بخش است.

هان با اشاره به همکاری مردم برای احیای دریاچه ارومیه، اظهارداشت: اینکه مردم نیز در حفاظت از محیط زیست با مسئولان همکاری می کنند و در این زمینه مشارکت دارند امیدبخش است.

این مقام مسئول با بیان اینکه فعالیتهایی که برای حفظ دریاچه ارومیه به عنوان اکوسیستم یکپارچه انجام می شود قابل قبول است، افزود: در برنامه پنج ساله پنجم توسعه باید به این موضوع بیشتر رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: عملکرد شورایی که برای نجات دریاچه شکل گرفته است رضایتبخش است به طوری که تاثیر مثبت اقدامات انجام گرفته از سوی این شورا تاثیر مثبت در حفاظت از دریاچه ارومیه دارد.

نماینده مقیم سازمان علمی، آموزشی و فرهنگی ملل متحد گفت: ابعاد کار در احیای دریاچه ارومیه بسیار بالا است و اقدامات انجام گرفته در این راستا مطلوب است و با این عملکرد، برای احیای دریاچه ارومیه جای امیدواری وجود دارد.

هان با بیان اینکه دریاچه آنادرکا در کامبورج و دریاچه سوماتو در سوماترای اندونزی نیز با مشکلات مشابهی که دریاچه ارومیه دارد، گریبانگیر هستند، اظهار داشت: این دو دریاچه نیز مشکلات مشابهی با دریاچه ارومیه دارند ولی اقداماتی که برای حیای آنها انجام گرفته قابل قیاس با اقداماتی که در ایران برای احیای دریاچه ارومیه انجا گرفته است، نیست.

وی با بیان اینکه در آذربایجان غربی حفاظت اکوسیستم تنها در حفاظت آبی نیست، خاطرنشان کرد: کار در اینجا جالب است چون گروه بین بخشی برای کمک به دریاچه ارومیه و تالابهای آن در آذربایجان غربی شکل گرفته است.

نماینده مقیم سازمان علمی، آموزشی و فرهنگی ملل متحد افزود: محیط زیست آذربایجان غربی فقط در محیط آب و حفاظت از جانواران فعال نیست و علاوه بر آن، نگران درآمد مردم نیز هست که این تفکر از رویکرد اکوسیستمی مردم محور در محیط زیست آذربایجان غربی خبر می دهد.

هان اعلام کرد: از طرف یونسکو آمادگی خود را برای هر نوع همکاری با استان آذربایجان غربی برای احیای دریاچه ارومیه اعلام می کنیم.

کد خبر 1120324

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha