پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ تیر ۱۳۸۹، ۱۹:۲۶

پوران درخشنده:

عنصر پژوهش در آثار جشنواره فیلم رحمت کمرنگ است

عنصر پژوهش در آثار جشنواره فیلم رحمت کمرنگ است

تبریز - خبرگزاری مهر: یکی از داوران چهارمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه رحمت گفت: عنصر پژوهش در آثار ارسالی به این جشنواره کمرنگ است.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، پوران درخشنده بعداز ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: باید توجه داشت که اگر خواهان تاثیرگذاری این جشنواره در سطح بین المللی و داخلی هستیم باید به سمت آثار پژوهشی برویم.

وی اضافه کرد: با توجه به نام و عنوان این جشنواره که از رحمت و مغفرت الهی گرفته شده است، باید سیره پیامبر اکرم (ص) و آموزه های اسلامی در آثار فیلم سازان جوان مورد توجه جدی قرار بگیرد.

درخشنده، سطحی نگری را از آفتهای اصلی هنر هفتم و سینما عنوان کرد و اظهار داشت: اگر فیلم سازان نسبت به تدوین و ساخت آثار پژوهشی و تحقیقاتی اقدام نکنند دچار سطحی نگری شده و آنچنان که باید ساخته های آنها تاثیرگذار نخواهد بود.

وی با تاکید بر ساخت فیلم های معناگرا توسط فعالان این عرصه، افزود: این گونه فیلم ها هستند که می توانند رسالت های انسانی و اسلامی سینما را به مردم انتقال دهد.

درخشنده با بیان اینکه جشنواره بین المللی فیلم کوتاه رحمت به دلیل هدف گذاری بر اساس معنویت و انسانیت جایگاه خاصی در کشور به دست آورده است، اضافه کرد: باید این جشنواره به سمتی حرکت کند که بتواند در کشورهای همجوار و حوزه قفقاز و آسیای میانه با مفاهیم محتوایی دینی و ارزش های اسلامی تاثیرگذار باشد.

وی، رسیدن به آرامش را نیاز اساسی و اصلی انسان ها دانست و گفت: این نیاز از طریق هنر سینما و به وسیله آموزه های دینی و اسلامی قابل دست یافتن است.

وی با تاکید بر اینکه موازین فوق از سوی هیئت داوران چهارمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه رحمت، پرداختن به سیره پیامبر اکرم (ص) است، خاطرنشان کرد: البته در این راستا فیلم های خوبی نیز به دست ما رسیده است که در دست بررسی است.

این کارگردان و تهیه کننده سینما، حمایت از سینماگران و فیلمسازان از سوی مسئولان را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: این حمایت ها سبب می شود تا سینمای نوین ایران شکل گرفته و استعدادهای جدید شکوفا شود.

پوران درخشنده متولد ۱۳۳۰ در کرمانشاه بوده و فارغ التحصیل سینما با گرایش کارگردانی از مدرسه عالی تلویزیون و سینما و دارای لوح افتخار درجه یک هنری معادل دکتری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

فیلم «رابطه» نخستین تجربه سینمایی او بوده و داوری چندین جشنواره داخلی و بین المللی را برعهده داشته است و وی در هر چهار دوره جشنواره بین المللی رحمت داوری کرده است.

وی عضو انجمن فیلمسازان زن آمریکا ( WIF )، عضو مرکز بین المللی کودکان و نوجوانان ( CIFE ) و کارگردانان مستقل آمریکا ( IFP ) نیز است.

" بچه های ابدی" ، " رویای خیس"، "عشق بدون مرز"، " زندان زنان" ، " پرنده کوچک خوشبختی"، شش عروس برای آمنه" ، " ببر دره عشق" ، " عبور از غبار " و " شمعی در باد" از جمله آثار کارگردانی، تهیه کنندگی و نویسندگی پوران درخشنده است.

کد خبر 1121067

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha