پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۱۳

ملک فر به مهر خبر داد:

خروج بخشی از وزارت علوم از تهران/ معاونت دانشجویی در اولویت خروج

خروج بخشی از وزارت علوم از تهران/ معاونت دانشجویی در اولویت خروج

مدیر کل دفتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از انتقال بخشی از حوزه ستادی وزارت علوم به یکی از استانهای اطراف تهران خبر داد و گفت: تا کنون مشخص نشده است که دقیقا چه بخشی به کدام استان منتقل شود و فعلا در حال بررسی هستیم.

ملک فر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس بخشنامه ریاست جمهوری مبنی بر جایابی و انتقال 40 درصد از دستگاههای اجرایی و وزارتخانه های مستقر در تهران، وزارت علوم در حال بررسی قسمتهایی از این وزارتخانه برای انتقال است.

وی با بیان اینکه قسمتهایی از حوزه ستادی وزارت علوم به خارج از تهران منتقل می شود، اظهار داشت: هنوز به طور دقیق مشخص نشده است که چه قسمتهایی به کدام منطقه منتقل شوند.

مدیر کل دفتر وزارتی وزارت علوم گفت: اما با توجه به گستردگی بخش معاونت دانشجویی این وزارتخانه، انتقال این معاونت نسبت به سایر بخشهای در اولویت قرار دارد.

کد خبر 1124644

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha