پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۲۴

درآستانه سفربه بیروت اعلام شد:

محورهای مهم مذاکرات اسد و عبدالله در دمشق/ اتفاق نظر درباره لبنان و عراق

محورهای مهم مذاکرات اسد و عبدالله در دمشق/ اتفاق نظر درباره لبنان و عراق

سران سوریه و عربستان در سه دور مذاکرات خود در دمشق بر ضرورت مقابله با چالشهای پیش روی اعراب، برقراری آشتی میان گروههای فلسطینی، پایان یافتن محاصره غزه و همچنین حمایت از تقویت وحدت و ثبات لبنان تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان عصر روز پنجشنبه وارد دمشق شد و مورد استقبال رسمی بشار اسد رئیس جمهوری سوریه قرار گرفت.

اسد و ملک عبدالله در مذاکرات خود بر اراده مشترک برای مقابله با چالشهای پیش روی اعراب، ضرورت برقراری آشتی میان گروههای فلسطینی، پایان یافتن محاصره غزه و همچنین حمایت از اقدامی که به تقویت وحدت و ثبات لبنان کمک کند، تاکید کردند.
     
 سران عربستان و سوریه همچنین روابط دوجانبه و راههای مشترک برای تقویت آن در تمام زمینه ها را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

اسد و عبدالله سه دور مذاکرات درباره مسائل مهم مورد علاقه مشترک برگزار کردند که یکی از این مذاکرات در محل اقامت پادشاه عربستان برگزار شد.

سران دو کشور تحقق آشتی ملی فلسطین را ضامن اساسی برای حقوق ملت فلسطین دانستند و از مواضع ترکیه در این خصوص تقدیر کردند.

اسد و ملک عبدالله بر اهمیت یکپارچه شدن تلاشها برای مجازات رژیم صهیونیستی به سبب جنایت ننگین اخیر در حمله به کاروان آزادی و ضرورت فشار جامعه بین المللی بر اشغالگران اسرائیلی برای پایان دادن به محاصره ظالمانه نوار غزه و توقف اقدامات جنایتکارانه و شهرک سازی این رژیم در مناطق عربی اشغالی تاکید کردند.

سران عربستان و سوریه خاطر نشان کردند : اوضاع کنونی جهان عرب و چالشهای پیش روی اعراب به ویژه در فلسطین اشغالی مستلزم تشریک مساعی برای ارتقای روابط میان کشورهای عربی و جستجوی سازوکارهای همکاری مشترک برای تقویت همبستگی و حمایت از فعالیت مشترک عربی است.

 درباره عراق، ملک عبدالله و اسد، تشکیل دولت وحدت ملی را در اسرع وقت با مشارکت همه طیفهای سیاسی با حفظ عربیت عراق و امنیت و ثبات این کشور خواستار شدند.

خاطر نشان می شود سران عربستان و سوریه اکتبر گذشته نیز در دمشق با یکدیگردیدار کردند؛ اسد همچنین در ماههای ژانویه و آوریل سال جاری میلادی و مارس گذشته سه نامه از ملک عبدالله درباره روابط دوجانبه و راههای توسعه آن دریافت کرده بود.

قرار است سران عربستان و سوریه تا ساعاتی دیگر وارد بیروت شوند تا در نشستی مشترک با میشل سلیمان رئیس جمهوری لبنان شرکت کنند، البته امیر قطر هم عصر امروز به لبنان سفر می کند تا بیروت کانون داغ تحرکات دیپلماتیک عربی باشد.

کد خبر 1125200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha