پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۰۴

حجت الاسلام شاهچراغی:

موفقیتهای فعلی ایران در عرصه های مختلف بدلیل تحریمهای گذشته است

استان تهران - خبرگزاری مهر : امام جمعه موقت شهرستان ری گفت: پیروزی هایی که ملت ایران طی 30 سال گذشته در تمامی عرصه ها به دست آورده اند به خاطر تحریمها بوده است زیرا این تحریم ها مردم را به سمت خودکفایی سوق داده است.

به گزارش خبرنگار مهر در ری، حجت الاسلام سید علی شاهچراغی امام جمعه موقت شهرستان ری در خطبه های این هفته نماز جمعه آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با بیان اینکه شیخ فضل الله نوری از رهبران نهضت مشروطه و از مراجع بزرگ در نجف و ایران بود، ابراز داشت: این عالم روحانی به خاطر نفوذ روشنفکران غرب زده بر چوبه دار رفت و نام او همچنان در ایران اسلامی جاودانه است.

امام جمعه موقت شهرستان ری یکی از پیامدهای نهضت مشروطه را نفوذ روشنفکران غرب زده دانست و افزود: آنها با ایجاد اختلاف توانستند نهضت مشروطه را از مسیر اصلی خود منحرف کرده و با نفوذ خود جایگاه بسیار مهم روحانیت را در جامعه از بین ببرند.

وی اظهار داشت:  تهدیدها و تحریم های شورای امنیت، آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ملت ایران چیز تازه ای نبوده بلکه 31 سال است که مردم ما با این تحریم ها آشنا هستند.

حجت الاسلام شاهچراغی افزود: تا زمانی که ملت ما دنباله رو اسلام، خواهان اطاعت از ولی فقیه و حاکمیت اسلام بر جامعه باشند دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی دست از تهدیدها و تحریم ها برنخواهند داشت.

خطیب این هفته نماز جمعه شهرری با تاکید بر اینکه امام خمینی(ره) با درسی که از نهضت های ایران بخصوص مشروطه گرفته بود نگذاشت دشمنان در انقلاب اسلامی ایران کوچکترین نفوذی داشته باشند، تصریح کرد: توصیه امام راحل(ره) این است که گفت من در میان شما باشم یا نباشم نگذارید این انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد.

امام جمعه موقت شهرستان ری گفت: وجود افرادی که هیچ تعهدی به اسلام و انقلاب ندارند در هر کجا که باشند تهدیدی علیه انقلاب هستند.

وی اظهار داشت: امروز اگر ایران اسلامی هسته ای شده و یا توفیقاتی که در زمینه هوافضا بدست آورده مرهون همین تهدیدها و تحریم های دشمنان است که باعث شده است ما در جهات مختلف به پیشرفت های چشمگیر و روزافزون برسیم.

کد خبر 1125310

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha