غلامعلی موحدی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: زمین لرزه صبح امروز بخش نگار که با قدرت 5.8 روی داد موجب بروز خسارات مالی شده است که این خسارات درحال بررسی هستند.
وی درخصوص تخریب مناطق مسکونی در روستاهای زلزله زده نیز گفت: خسارات در حال بررسی است و پس از اعلام نیازهای مردم زلزله زده آمادگی لازم برای حل مشکلات این افراد وجود دارد.
وی ادامه داد: برای بررسی نیازهای مردم جلسه ستاد حوادث غیرمترقبه هم اکنون در فرمانداری بردسیر در حال برگزاری است.
فرماندار بردسیر افزود: گروه های امدادی بخصوص در روستاهای شیرینک و چهار طاق در حال امداد رسانی هستند.
وی گفت: هر چند روستاها دچار خسارت شده اند اما به دلیل اینکه ریزش کامل انجام نشده است خوشبختانه حتی زخمی نیز در این زمینه لرزه نداشته ایم.
با وجود گذشت ساعاتی از زمین لرزه نگار به دلیل قطع ارتباط تلفنی با منطقه و عدم آنتن دهی تلفنهای همراه بسیاری از مردم بردسیر و کرمان برای رسیدگی به وضعیت بستگانشان همچنان در حال عزیمت به این منطقه هستند و همین مسئله موجب ادامه ترافیک شده است.
نظر شما