جعفر فرجی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهری ری، در خصوص عملیات ساخت ایستگاه مترو کهریزک گفت: عملیات ساخت این مترو که باعث تسهیل در رفت و آمد مردم از جنوب تهران به شمال تهران شده است با حضور دکتر قالیباف وارد مسیر اجرایی شد.
وی از شورای شهر و شهرداری کهریزک و زحماتی که فرمانداری ری جهت عملیاتی شدن این پروژه انجام گرفت تشکر کرد و از بودجه یک میلیارد و 500 میلیون تومان که فرمانداری ری برای عملیاتی شدن این پروژه اختصاص داده است سخن گفت.
فرجی بیان داشت: شهرری پتانسیل گردشگری بسیاری دارد و برای این موضوع مطالعاتی از جمله استفاده از فرودگاه بین المللی امام خمینی برای جذب گردشگران و معرفی اماکن گردشگری و انعکاس تاریخ و تمدن شهرری به گردشگران خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور انجام شده است و در مورد مباحثی چون شهرک سینمایی دفاع مقدس، دژ رشکان، چشمه علی مقرر شده که کارهای جدیدی برای جذب گردشگر صورت بگیرد.
امکانات تفریحی در منطقه فشافویه ایجاد می شود
وی همچنین از ایجاد تسهیلات تفریحی در منطقه فشافویه خبر داد و گفت: از ابتدای تابستان تعدادی قایق تندرو، قایق های کانو، چند دستگاه جت اسکی، کایت و هلی کوپتر جهت جذب گردشگر استقرار یافته است و گروه هایی از ابتدای تابستان جهت نمایش های پروازی و آبی به فشافویه اعزام شده اند.
فرماندار شهر ری با بیان اینکه میراث فرهنگی شهرری تا به حال از دید مسئولان مورد غفلت واقع شده و اولین کاری که انجام شده دعوت از مسئولین این امر بوده تا آن ها را با این میراث گرانبها آشنا کرده و این مهجوریتی را که در سایه سنگین شهر تهران وجود دارد و تاریخ شهرستان ما را به گوشه برده کنار بزنیم.
ورود بخش خصوصی در بحث گردشگری به رونق آن در شهر ری می انجامد
وی ادامه داد: تلاش ما بر این است که در جلسات هیئت دولت در زمینه میراث فرهنگی مصوبات خوبی را داشته باشیم ولی لازمه بهتر شدن شرایط ورود بخش خصوصی به این زمینه است.
فرجی در پاسخ به پیشنهادات جهت مصوبات سفر هیئت دولت به شهرری گفت: برای سفر هیئت دولت چهار کارگروه تشکیل شده که مسائل فرهنگی در اولویت قرار دارند و در مرحله بعدی بحث آب و کشاورزی است با توجه به اینکه با زدن سد کرج بسیاری از قنات ها و چاه ها و آب های سطحی خشک شده اند و دیگر امکان کشاورزی وجود ندارد و سعی ما بر این است پروژه هایی که در حوزه احیای آب هایی که باعث بهره وری کشاورزی می شود را در اولویت قرار دهیم و در حوزه مسائل صنعت و اشتغالزایی نیز طرحهایی برای ارائه به هیئت دولت وجود دارد.
وزیر نیرو باید پاسخگوی مشکلات آب شهرری باشد
وی همچنین در بخش دیگر این گفتگو در خصوص مسائل و مشکلات آب شهر ری وزیر نیرو را مسئول پاسخگویی در این خصوص معرفی کرد.
وی در پاسخ به خبرنگار مهر مبنی بر چگونگی پیشرفت مسکن مهر نیز گفت: زمینهایی که برای مسکن مهر مکان یابی شده است زیرساختهای لازم برای آب، برق، گاز و حمل ونقل عمومی را داراست.
فرجی در پاسخ به علت تغییر مکان ساخت مسکن مهر از حسن آباد به کهریزک افزود: سیاست ما ساخت مسکن و تحویل آن به مردم در کمترین زمان ممکن است، ایجاد تسهیلات عمومی برای زمین های حسن آباد بیش ازچهار سال طول می کشید آن هم با هزینه ای بسیار گزاف و سطح آب های زیرزمینی حسن آباد به دلیل فروکش کردن، وزارت نیرو قادر به تامین آب حسن آباد در آینده ای نزدیک نخواهد بود.
وی افزود نگاه ما این بود که مردم را در چند نقطه و در کنار شهرها مستقر کنیم و این کار با مکانیابی زمین هایی از لحاظ حمل و نقل عمومی که ظرفیت لازم را دارد انجام پذیر شد.
وی در پاسخ به خبرنگا مهر مبنی بر اوقافی بودن زمینهای مهر گفت: تنها یکی از زمینهای کهریزک اوقافی است وزمین های دیگر از این نظر مشکلی ندارد و از هفته آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
نظر شما