پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ مرداد ۱۳۸۹، ۹:۴۰

موسی‌پور:

9.5 میلیارد تومان جهت ایجاد زیرساختهای مسکن مهر قم اختصاص یافت

9.5 میلیارد تومان جهت ایجاد زیرساختهای مسکن مهر قم اختصاص یافت

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم از اختصاص 9.5 میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد زیرساختهای مسکن مهر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور شامگاه دوشنبه در جلسه کارگروه مسکن استان قم اظهار داشت: طبق نامه وزیر مسکن و شهرسازی‏، حدود 9 میلیارد و 500 میلیون تومان برای ایجاد زیرساخت‌های آب و فاضلاب و برق مسکن مهر قم اختصاص پیدا کرد که از این مبلغ حدود شش میلیارد تومان برای زیرساخت‌های آب و فاضلاب و مابقی آن برای زیرساخت‌های برق در نظر گرفته شد.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های آب و فاضلاب و برق باید هر چه سریع‌تر فعالیت‌های خودشان را آغاز کنند.

استاندار قم با اشاره به ضرورت ایجاد شعبه‌ای از شهرداری در پردیسان اظهار داشت: شورای اسلامی شهر قم باید اراده بیشتری برای اعطای مجوز به ایجاد شعبه‌ای از شهرداری در پردیسان داشته باشد.

موسی‌پور گفت: مشکلات زیادی در پردیسان انباشته می‌شود و شهرداری باید هر چه زودتر در این منطقه مستقر شود.

معماری اسلامی در ساخت مسکن مهر رعایت نمی‌شود

رئیس انجمن انبوه سازان مسکن استان قم نیز در این جلسه با اشاره به دغدغه استاندار قم در مورد رعایت معماری اسلامی در ساخت مسکن مهر و بافت‌های فرسوده گفت: در جلسه قبلی شورای مسکن استان قم، وزیر مسکن در مورد این مسائل حساسیت نشان نداد ولی استاندار قم دغدغه و نگرانی خود را در خصوص رعایت معماری اسلامی در مسکن مهر و اصلاح بافت فرسوده اعلام کرد.

مجتبی بیگدلی افزود: متاسفانه آثار محسوسی در مورد رعایت معماری اسلامی ایرانی در واحدهای مسکن مهر مشاهده نشده است.

وی با اشاره به وجود 25 هزار پلاک بافت فرسوده در قم افزود: شهرداری قم توان خرید این پلاک‌ها را ندارد و باید مکانیزم مشوق‌ها شفاف باشد.

وی با بیان اینکه صرف اعطای پروانه رایگان ساخت مسکن در بافت فرسوده کافی نیست اظهار داشت: ارائه مشوق‌ها در این زمینه می‌تواند انقلابی در احیای بافت فرسوده ایجاد کند.

بیگدلی ادامه داد: اگر زلزله‌ای با ریشتر بالا در قم رخ دهد وضعیت این شهر به مراتب بدتر از بم خواهد شد.

وی گفت: هیچ مشکلی از لحاظ ورود سرمایه به قم وجود ندارد بلکه ضعف اصلی در عدم جذب و ارائه مشوق‌هاست.

کد خبر 1127459

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha