کیانوش کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: افطاردهی مددجویان در مصلی بزرگ رشت با حضور دو هزار و 500 نفر، توزیع سبد کالا در میان مددجویان در ماه مبارک رمضان با همت نیکوکاران و هماهنگی ادارات بهزیستی، بازدید مسئولان و خیرین از مراکز بهزیستی، حضور مسئولان استانی بر سر سفره مددجویان بهزیستی به منظور بررسی وضعیت و مشکلات آنان، اقدامات تبلیغی در رسانه ملی در سطح استان و برگزاری جلسه توجیهی با روسای ادارات بهزیستی شهرستانها از دیگر برنامه ها در ماه مبارک رمضان است.
وی همچنین از برگزاری دوره آموزشی مددکاری فردی، گروهی و جامعه ای برای مددکاران بهزیستی در استان خبر داد و اظهار داشت: دوره آموزشی مددکاری فردی، گروهی وجامعه ای به منظور ارتقاء سطح دانش و مهارت مددکاران شاغل در استان با هماهنگی کانون کلنیکهای مددکاری کشور برگزار شده است.
مدیرکل بهزیستی گیلان گفت: در این دوره آموزشی "ملیحه عرشی"، "یعقوب نیازی" و "کمال الدین موسوی" از اساتید دانشگاه مدرس این دوره آموزشی بودند.
وی یاد آورشد: دوره آموزشی مددکاری فردی، گروهی و جامعه ای برای مددکاران بهزیستی که برای اولین بار در گیلان برگزار شد، 40 نفر از مددکاران شاغل در بخش دولتی و غیر دولتی در این دوره مشارکت داشتند.
نظر شما