پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ مرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۰۹

راه های توسعه مراودات اردبیل با جمهوری آذربایجان بررسی شد

اردبیل - خبرگزاری مهر: در نشست تخصصی استاندار اردبیل با سر کنسول جمهوری آذربایجان در تبریز، راه های توسعه مراودات این استان با کشور همسایه بررسی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، استاندار اردبیل عصر چهارشنبه در این دیدار با اشاره به برپایی چندین نمایشگاه توانمندیهای استان در باکو اظهار داشت: این نمایشگاه ها باید در تمام مناطق جمهوری آذربایجان برپا شود.

سید حسین صابری ضمن دعوت از هیئتهای اقتصادی و گردشگری جمهوری آذربایجان برای سفر به اردبیل افزود: به زودی جلسه مشترکی در این خصوص در فرمانداری بیله سوار تشکیل خواهد یافت.

در این جلسه سرکنسول جمهوری آذربایجان در تبریز نیز با قدردانی از مسئولان استان اردبیل در کمک به تزانزیت خودروهای باکو به نخجوان از جغرافیای استان، خواستار افزایش ساعات کاری در گمرک بیله سوار شد.

علی علیزاده توسعه رفت و آمد مردم این استان و جمهوری آذربایجان را موجب تقویت صمیمیت و همدلی مردم و دولت دو کشور دانست و بر آن تاکید کرد.

وی با بیان اینکه تداوم این مهم موجب در آمدزایی برای طرفین خواهد شد، خاطر نشان کرد: برای گسترش مراودات با این استان برنامه ریزی و تلاش خواهیم کرد.

کد خبر 1128649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha