پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ مرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۲۹

بدمینتون بین‎المللی سوریه/

علی شاه‎حسینی صاحب مدال نقره انفرادی مردان شد

علی شاه‎حسینی صاحب مدال نقره انفرادی مردان شد

دیدار نهایی مسابقات بدمینتون بین‎المللی سوریه در بخش انفرادی مردان با شکست علی شاه‎حسینی مقابل حریف بحرینی به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، " هری ستیوان" بدمینتون باز اندونزیایی الاصل بحرینی حریف علی شاه حسینی در دیدار نهایی رقابت های انفرادی مردان در مسابقات بدمینتون بین المللی سوریه بود.

این بازیکن در این دیدار که ظهر امروز شنبه دردمشق برگزار شد با نتیجه 2 بر صفر نماینده کشورمان را با شکست مواجه کرد. بدین ترتیب "ستیوان" به مدال نقره این بخش از مسابقات دست یافت و شاه‎حسینی نیزصاحب مدال نقره شد. ضمن اینکه سروش اسکندری هم در این بخش همراه با نماینده دیگری از کشور میزبان در رده سوم مشترک قرار گرفت.

جمعه شب نیز در بخش رقابت‏های دونفره مردان، ترکیب علی شاه‎حسینی - محمدرضا خردمندی در دیدار با تیم دوبل پاکستان متحمل شکست صفر بر 2 شد و به مدال برنز بسنده کرد.

ترکیه، فیلیپین، مصر، سریلانکا، اردن، لبنان، فلسطین، عراق، ونزوئلا، پاکستان، بحرین و قزاقستان کشورهایی هستند که نمایندگان آنها در مسابقات بدمینتون بین‎المللی سوریه شرکت دارند.
 

کد خبر 1129512

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha