پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۲۴

فریدن اصفهان قطب تولید بذر سیب زمینی می شود

فریدن اصفهان قطب تولید بذر سیب زمینی می شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: فرماندار فریدن گفت: فرمانداری فریدن با تنظیم تفاهم نامه‌هایی با بخشی از دستگاه‌ها در نظر دارد تا این شهرستان را به مرکز تولید بذر سیب زمینی اصلاح شده کشور تبدیل کند.

اسد الله احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود: ‌فرمانداری فریدن با همکاری دانشگاه اصفهان، کانون سیب زمینی کاران کشور و جهاد کشاورزی استان به دنبال تحقق چنین امری است که بر اساس برآوردهای انجام شده شهرستان فریدن به لحاظ اقلیمی قابلیت این امر را دارد.

وی تصریح کرد: وضعیت آب و هوایی فریدن به گونه‌ای است که این شهرستان را قادر می‌سازد تا قابلیت تولید بهترین سیب زمینی را در دنیا از لحاظ عیار داشته باشد و از این نظر قابلیت رقابت با بذرهای مشابه دنیا را دارا است.

فرماندار فریدن با بیان اینکه با اصلاح بذر سیب زمینی و اصلاح خاک و نوع استفاده صحیح از کود وسم در کشت سیب زمینی، کشاورزان سیب زمینی مرغوبی تولید خواهند کرد، افزود: هم اکنون این اقدام در فریدن که سیب زمینی کشت غالب کشاورزی آن محسوب می‌شود در حال انجام است.

احمدی خاطر نشان کرد: سیب زمینی فریدن به دلیل مرغوبیتی که دارد می توان تا پنج ماه در انبارهای معمولی و در فضای باز نگهداری کرد

کد خبر 1129976

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha