پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ مرداد ۱۳۸۹، ۱۳:۲۱

فرهنگ عفاف و حجاب در کودکان نهادینه شود

فرهنگ عفاف و حجاب در کودکان نهادینه شود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی گلستان با تاکید بر اهمیت عفاف و حجاب اظهار داشت: فرهنگ عفاف و حجاب از دوران کودکی باید نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، اصغر باقری صبح چهارشنبه در همایش حجاب و عفاف در گرگان افزود: محیط خانواده در درجه اول و محیط‌های آموزشی و مربیان در درجه دوم در قبال این امر دارای اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد رشد کیفی مغز و ۷۰ درصد شخصیت انسان در دوران خردسالی شکل می گیرد، گفت: طبیعی است که هر چقدر بتوانیم، آموزه های غیرمستقیم دینی به کودکانمان بدهیم، اثرات یادگیری آن در بلندمدت بیشتر است.

باقری در این باره تاکید کرد: آموزه های ما نباید به صورت مفاهیم انتزاعی باشد به این دلیل که کودکان تصویری از عفاف ندارند، بلکه باید در قالب بازی و شعرهای کودکانه باشد.

این همایش با هدف گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و آموزش مربیان مهدهای کودک و مراکز شبه خانواده استان برگزار شد.
 

کد خبر 1131906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha