به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو نوا، "ابراهیم الجعفری" رابطه قوی عراق با کشورهای همسایه منطقه را عامل مثبتی در تقویت امنیت و ثبات در کشورش توصیف کرد.
در بیانیه دفتر ابراهیم الجعفری تاکید شد : رئیس جریان اصلاح ملی در سفر به ترکیه با "احمد اوغلو" وزیر امور خارجه این کشور دیدار کرد و مهمترین تحولات عراق و جهان را مورد بحث قرار داد.
تقویت روابط ترکیه و عراق از محورهای دیگر این دیدار بوده است.
الجعفری در این دیدار براهمیت گشودن افقهای همکاری و تبادل کارشناس با ترکیه و انتقال تجربه های موفق این کشور به عراق در زمینه های دموکراسی برای استفاده آن در عراق تاکید کرده است.
پیش از این علی الدباغ سخنگوی عراق اعلام کرده بود ترکها با نخست وزیری مجدد نوری المالکی مشکلی ندارند و از آن استقبال می کنند و ترکیه خواهان تقسیم قدرت میان عراقیها و معادله صد درصد عراقی بدون تاثیر منطقه ای است.
نظر شما