به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پنتاگون برنامه فروش موشکهای پاتریوت به کویت را روز گذشته به کنگره آمریکا ارائه کرد.
در این برنامه آمده است : کویت خواهان خرید 209 فروند موشک پاتریوت رهگیر مدل MM-104E که به اختصار ( GEM-T ) نامیده می شوند به ارزش 900 میلیون دلار است.
به گفته مقامات پنتاگون، کویت برای مقابله با تهدیدهای فعلی و خطراتی که در آینده این کشور را تهدید و در این تهدیدها از موشکهای هوا به زمین استفاده می کنند نیازمند موشکهای پاتریوت است. کویت از این موشکها برای افزایش قدرت بازدارندگی خود و همچنین توسعه توان دفاعی استفاده می کند.
موشکهای پاتریوت مدل GEM-T برای رهگیری موشکها و تهدیدهای هوایی از جمله موشکهای بالستیک مجهز به کلاهکهای شیمیایی و هسته ای طراحی شده اند.
خاطر نشان می شود آمریکا در چارچوب پروژه ایران هراسی به شدت تلاش می کند کشورهای عربی منطقه را به جمهوری اسلامی ایران و به ویژه برنامه هسته ای صلح آمیز آن با طرح ادعاهای واهی بدبین کند تا به این بهانه تجهیزات نظامی و جنگ افزارهای خود را به اعراب منطقه بفروشد، نکته ای که العربیه در خبر فوری خود درباره فروش موشکهای پاتریوت به کویت بر آن صحه گذاشت که کویت این موشکها را برای مقابله با آنچه به زعم العربیه تهدیدهای ایران می خواند، می خرد.
نظر شما