پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۳۴

محمدیان خبر داد:

طرح "ضیافت اندیشه" مقدمه تشکیل کانون ها و تشکل های دانشجویی است

طرح "ضیافت اندیشه" مقدمه تشکیل کانون ها و تشکل های دانشجویی است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها فضای ضیافت اندیشه و حضور دانشجویان در آن را توأم با نواندیشی ها و هم اندیشی ها دانست و گفت: این طرح مقدمه ای برای ایجاد کانونها، انجمنها، تشکلها و محفلهای دانشجویی در دانشگاهها است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد محمدیان روز پنجشنبه در مراسم افتتاحیه طرح "ضیافت اندیشه" در تالار علامه امینی دانشگاه تهران درخصوص چرایی اجرای طرح ضیافت اندیشه در ماه مبارک رمضان در دانشگاهها اظهار داشت: آنچه که ما به دنبال آن در اجرای این طرح بزرگ بودیم این است که دانشجویان در کنار هم و در یک فضای صمیمی دانشجویی بیش از پیش از موهبت های معنوی بهره بگیرند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با تأکید بر اینکه "ضیافت اندیشه" ضیافتی است در دل ضیافت خداوند، گفت: این طرح فرصتی ایجاد می کند تا استعدادهای دانشجویان شناسایی و عرصه های جدیدی به روی آنها باز شود.

وی اضافه کرد: در این دو سال اخیر به دلیل گردش ایام که باعث شده ماه رمضان در تابستان قرار بگیرد و دانشگاهها نیز در تابستان از حضور دانشجویان خالی هستند فرصتی شد تا اینکه دوباره دانشجویان مراسم روزه داری را در کنار یکدیگر تجربه کنند.

محمدیان با اشاره به استقبال دانشجویان کشور از طرح ضیافت اندیشه خاطرنشان کرد: در این طرح بیش از 100 هزار دانشجو شرکت کردند و امیدواریم که در سالهای آینده این فرصت بیشتر در اختیار ما قرار گیرد.

وی گفت: در این طرح دانشجویان در گروههای ادبی، هنری، تربیت بدنی، گفتگوهای آزاد، نقد فیلم، امور آموزشی، نشریه، وبلاگ نویسی و بخش های مذهبی فعالیت می کنند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه هدف اصلی از اجرای این طرح در کنار هم بودن دانشجویان و استفاده معنوی آنها از ماه رمضان است، گفت: ضیافت اندیشه فرصتی برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان و شناخت هر چه بیشتر ما از دانشجویان است.

وی اظهار داشت: طرح آموزشی - تربیتی ضیافت اندیشه با برپایی کلاس های آموزشی در دانشگاههای مجری طرح برگزار می شود و تلاش ما این است که دانشجویان با حضور سه هفته ای خود در این طرح آمادگی های لازم برای انجام کارهای گروهی را پیدا کنند.

کد خبر 1132568

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha