پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ مرداد ۱۳۸۹، ۹:۳۷

درگفتگوی تلفنی مطرح شد:

تاکید احمدی نژاد و امیر قطر بر تقویت هماهنگی کشورهای اسلامی

تاکید احمدی نژاد و امیر قطر بر تقویت هماهنگی کشورهای اسلامی

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و امیر قطر با تبریک فرا رسیدن ماه باسعادت رمضان ،ضرورت تقویت هماهنگی و همکاری کشورهای اسلامی و منطقه ای را در مورد مهمترین مسائل منطقه ای و جهانی مورد تاکید قراردادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی‌نژاد در تماس تلفنی امیر قطر با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی برکت و رحمت برای ملت و دولت قطر، بر تحکیم و ارتقای سطح روابط دو کشور در بخش های گوناگون تاکید کرد.

رئیس‌جمهور روابط برادرانه تهران-دوحه را رو به گسترش دانست و گفت: شرایط و حوادثی که در منطقه در حال شکل گیری است،افزایش همکاری و هماهنگی بین کشورهای دوست و برادر را بیش از پیش ضروری کرده است .

شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر نیز در این تماس تلفنی با تبریک و تهنیت فرا رسیدن ماه پرفیض رمضان، به تحولات منطقه ای و جهانی اشاره و تصریح کرد: امروز باید با ارتقای مناسبات و روابط خود، از روند تغییر و تحولات جاری در منطقه و جهان پیشی گرفته و با دور اندیشی و تحلیل تحولات، نگرش جامع و روشنی از رویدادهای آینده داشته باشیم.

وی افزود: قطر بر این اساس و با توجه به روابط تاریخی و برادرانه به دنبال تقویت هر چه بیشتر مناسبات خود با تهران است.
 
 

کد خبر 1132734

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha