پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۴۱

درگفتگو با عمرالبشیر مطرح‌شد:

تاکید احمدی نژاد بر تعامل ملت های مستقل و عدالتخواه جهان

تاکید احمدی نژاد بر تعامل ملت های مستقل و عدالتخواه جهان

رئیس جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با همتای سودانی خود تعامل و همکاری نزدیک کشورها و ملت های مستقل و عدالتخواه را در شرایط کنونی جهان ضروری دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد در آغاز ماه رمضان در تماس تلفنی با عمرالبشیر رئیس جمهور سودان با آرزوی سعادت ، پیشرفت و رفاه برای همه ملتهای مستقل و انقلابی جهان به ویژه ملت سودان گفت: امیدوارم خداوند در این ماه پرفیض ، تمام رحمت و برکت خود را بر مردم دنیا به خصوص مومنین و مسلمین نازل فرماید .

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به لزوم تغییر و تحول مناسبات جهانی ،تعامل و همکاری نزدیک کشورها و ملت های مستقل و عدالتخواه را در شرایط کنونی جهان ضروری دانست.

عمرالبشیر رئیس جمهور سودان نیز در سخنانی ماه رمضان را دارای فضیلت های فراوانی دانست و با تبریک فرا رسیدن این ماه گفت: ملت سودان به همراه همه مسلمانان جهان برای پیروزی ملت ایران بر تمام دشمنان خود دعا می کنند.
 

کد خبر 1133165

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha